Som sagt så är jag efterbliven...

... och jag vet att detta är gammal skåpmat, men jag känner bara att detta inte kan få passera ostraffat. Eller ostraffat, det är ju många innan mig som har reagerat på just detta, men eftersom jag (som alla vet) sitter inne med sjukt mycket åsikter om precis allt så känner jag att måste kräkas lite över det här. Mikaela kommer att slå mig när hon läser detta, som den sanna rojalist hon är, men det får det vara värt. Ni anar kanske åt vilket håll det är påväg, so here goes:

Kvinnan med norra europas mest framträdande käkparti, förstfödd dotter till Svea Rikes högst skattade dyslektiker (taskigt att stava det så krångligt, men jävligt roligt..ungefär som läspa..hmmm jaja) och nazistättlingen, den brasilianska ladsflyktingen med mer botox än vad som kan köpas för allt tingeltangel i tredje riket ska ju som bekant gifta sig. Med ingen annan än en porrgalen (enligt säkra källor på FB) gymägare från dalarnas inavlade skogar. Gott så, det är ju alltid kul när dessa stackars genetiskt utmanade individer finner varandra. Klart dom ska gänga sig..det är inte det.

MEN!!! Hennes fader, en man som får X antal miljoner i "bidrag" från utslitna arbetares skattepengar (som skulle kunna användas till att hjälpa någon som inte har tio lyxbilar i garaget och några tusen kvadrat centralt i sthlm) för att resa jorden runt, dricka sig indianfull på fina viner, titta på formel ett och pola med sultaner med högst tveksamma definitioner av "mänskliga rättigeheter", har nu alltså bett staten om lite mer deg för att bekosta detta bröllop samt skumpafest för europas totala population av inavlade incestuösa rikemansbarn. Lite mer än de miljoner han behöver för att kunna leva det goda livet med ostron serverade i naveln på sjuttonåriga oskulder. Pengarna räcker inte till bröloppet, Silvia har ju redan lagt delbetalningen på ett nytt ansikte.

Konstpaus

Konstpaus

Konstpaus

ÄR DOM HELT JÄVLA SLUTA I HUFVUDET???? Jag visste ju att han hade dyslexi och grava sociala handikapp (kära örebroare) men att han också var efterbliven och girig som en praktjude (förlåt, men det ligger bara så bra i munnen) hade jag faktiskt ingen aning om. Jag gillade inte monarkin innan, och detta lilla utspel har ju inte direkt ökat min vördnad inför konungen af svea rike.

När jag och Mikaela ska gifta oss så ska jag ringa soc. (trots att jag då kommer att ha ett heltidsjobb) och förklara att i och med den nya volvon och plasmateven så har jag helt enkelt inte råd med bröllopsresan till Maldiverna. Jag förutsätter att jag får sextio lock på kontot samma dag, annars ska jag abdikera som kung. Haha, ni kommer att gå under utan min fasta, men varma hand, som leder er blinda får på den smala vägen genom livets alla prövningar,

Jag blir fan mörkrädd....

Brain drain...

...är ledordet för dagen. Hade tenta idag, vetenskaplig metod (kvantitativ), evidens och utvärdering i socialt arbete. Jag tog en stor rörtång, knäckte upp skallen från tinning till tinning och lät allt av substans rinna ut så sakteliga under fem timmar. Tretton sidor fyllda med gissningar, skitsnack och ordvrängning blev resultatet så nu känner jag mig ganska tom. Är det inte underligt att man kan bli fysiskt utmattat i hela kroppen av att skriva i några timmar? Det kan ha gått precis hur som helst. Underkänt är inte far fetched direkt, men ett godkänt känns mer avlägset men ändå möjligt.

Detta var den första salstentan utan böcker, så det var lite speciellt. Förvånansvärt många reste sig efter den första obligatoriska timmen och gick därifrån. Jag gissar att de inte kände sig sjukt förberreda. Men men, vi syns på omtentan!



Jag undrar vad fan det är för fel på vädret. För en vecka sedan njöt man av sol och fågelkvitter och kände hur någon slags fördämning brast i själen. Hoppets ljus tändes, och en viss eufori infann sig. I morse fick jag hacka (ja, hacka) bort is från bilen. Inte OK. Det är vår nu, kan vi komma överens om det? Nu har minusgrader och ångest spelat ut sin roll. Dags för sommar och sol, inte ny istid och frostskador på tårna. OK? OK!

I vårpresent vill jag ha en Ludwig Supraphonic 14" * 6,5". Ok? Kirrar du det? Good stuff! Kirrar du det inte? You're on mah shitlist!



Herråvisynssendåråpössåkrambah!

Naken, blästrad och skitsur..

..ja, så kan det kännas ibland. Några jobbiga saker i mitt liv nu (gnäll, jag vet att barnen i Afrika har det värre men vad fan)

  • Jag har ingen aning om hur det blir med jobb i sommar. Företaget där jag är anställd (studieledig) varslar 20%, och jag har ingen aning om huruvida jag får en fet känga eller om jag får jobba kvar. Detta leder alltså till
  • ...att jag söker extrajobb utan att veta om jag behöver. Kan ju bli lite drygt om jag blir erbjuden ett jobb innan jag vet hur det går med mitt "riktiga" jobb. Detta kommer nog att leda till
  • ..att jag går ner i lön, vilket skulle suga get och kanske försämra mina möjligheter
  • ...att få åka till indien nästa vinter, något som jag verkligen vill göra.
  • Jag har tenta imorgon, och en bestämd känsla att det kommer att gå åt helvete.
  • Det snöar. Kom igen, det är fan vår!
  • Jag fick tre anmärkningar på besiktningen, varav en har med ABS-givare att göra. En givare kostar 2000:-, jobbigt om det är alla fyra.
Ja, ni ser ju själva. Inte julafton idag direkt. som tur är har jag bra saker i mitt liv också:

  • En underbar flickvän som muntrar upp mig hur jävligt det än är.
  • Ett, nej vänta, två skitbra band!
  • En snäll familj som alltid finns där.
  • Möjligheten att utbilda mig utan att betala för det.
  • En nyrenoverad lägenhet
  • Ett sjukt bra trumset
  • Massa bra vänner
  • Snus
  • Öl
  • Mat
Ja, det är ju inte så illa egentligen. Nu känns det bättre.

Pax vobiscum!

19:02..

...helt sjukt. Känns som jag nyss gick upp, och snart är det dags att gå och lägga sig igen. Inte ok. Tiden är inte på min sida nuförtiden. Jag skulle behöva mer tid och mer ork, men nu är det tomt i båda källorna. Måste jag läsa en tentarelaterad sak till så kommer jag att skita kvantitativa variabler i en vecka. Vet inte riktigt varför jag skriver här, men jag måste göra något kreativt. Borde egentligen masa mig till replokalen och spela trummor, men jag känner ingen inspiration för ensamspelande idag. Jag får helt enkelt terrorisera min febriga flickvän med lite Eddie Meduza-covers på gitarren sedan. Då blir jag nog lite piggare.

Nästa helg ska jag spela in demo med bandet, Feber. Fyfan vad kul det ska bli! Vi ska spela in fyra låtar i rockgymnasiets studio i Pennybridge. Helgen efter det har vi två gig, ett i Penny och ett i Västerås. Mer sånt! Jag tror fortfarande helt seriöst att jag kommer att bli rockstar inom en överskådlig tid, studierna är bara plan B.

Nej, nu ska jag fan ta och göra något kreativt som inte innefattar användandet av dator. Måste bryta den här jävla mindnumbing tekniksjukan. Detta är fan farliga grejer...

Jag ska rita en bild, eller skriva en låttext. Blir jag nöjd så kanske ni får ta del av det sedan!





 Karin..det är dags nu!

Helg goddamnit!!!!

Äntligen. Äntligen har jag läst färdigt i "statistisk verktygslåda". Nu är helgen här, och jag har helt seriöst en tår i ögat, en fet glädjetår. Kall öl i kylen, lugnt och skönt. Pizza ska beställas sen, och det ska bli så jävla gott. Jag och Mikaela har ätit väldigt hälsosamt på sistone, men nu jävlar ska det bli fint med en Örebro med extra skinka. Det blir ju godare när man inte äter pizza tre ggr/vecka.



These are things of beauty.

Sitter och suger på en kall pilsner och  lyssnar på Bille Jean med Michael Jackson. Så sinnessjukt bra så att jag nästan kommer i brallorna. Hyffsat simpelt arr. Trummorna är spikraka åttondelar, basen kör en enkel figur och allt kompletteras med lite snygga stråkarrangemang och synthmattor. Funkgitarren som grädde på moset. Mannen är ett geni, en mästare på pop. Det blir fanimej inte bättre än såhär. Jag skulle ge min högra testikel för an biljett till en av hans sista spelningar. Så. Fruktansvärt. Bra! Tacka gudarna för spotify!

Nu vill jag ta upp en sak som jag är helt säker på att alla som har pluggat på högskola/universitet känner igen. Jag satt nyss vid köksbordet och läste kioskvältaren "statistisk verktygslåda" inför tentan på tisdag, och råkade då ut för det välkända fenomenet förkrångling, en företeelse som verkar vara vanlig bland författare som inte har pedagogik på CV´t. Bokjäveln handlar om statistik och kvantitativa metoder, alltså siffror och skit. Ett av kapitlen handlar om olika typer av variabelvärden. Redan det är ju en mindfuck av stora mått, men det kommer mer. En variabel kan värderas på olika sätt. Antiingen med heltal eller decimaltal. Det är ju lättfattligt. Varför, ja käre läsare, varför säger man då inte som författare heltal respektive decimaltal? Var är världen påväg. Tydlighet är en dygd, men det har tydligen inte Göran Djurfeldt fattat. Nej, han pratar om diskreta respektive kontinuerliga variabelvärden istället. Fy fan. Vän av ordning kan tycka att det borde vara obligatoriskt med en korrekturläsning av en riktigt anal pedagog innan skiten får gå till tryck. Man blir ju lite trött...

Jäjä. nuff rantin...



Öl nr. 2 : Baron Trenck. Bara öststatsdricka ikväll. Dom kan inte sköta en demokrati, men brygga öl kan dom!

Imorgon fortsätter pluggandet, men nu är det ledigt!

Hell seger // Riddar Kato

Tentapluggpaus..

..och vad gör jag? Går ut i friska luften och njuter av den annalkande våren? Icke..jag sitter kvar i soffan och bloggar. Skämmes tammejfan!

Pluggar kvantitativ metod. Interbedömarreliabilitet och face validity. Precis lika kul som det låter. Tänkte köra en liten kvantitativ enkätsstudie på mig själv. Begreppet jag avser att mäta är "tristess". Dimensionerna kan tänkas vara "orkeslöshet" "frustration" samt "dagdrömmande". Dessa dimensioner avser jag mäta med ett batteri av indikatorer per dimension, som kan anses mäta begreppet/indikera på "tristess"

Kön [Man]
Ålder[24]
Sysselsättning [Student]

Orkeslöshet:

Var du trött idag när du kom hem från skolan ?
Mycket []
Ganska [x]
Lite[]
Knappast[]
Inte[]

Hur pass trött blev du av att öppna boken Samhällsvetenskapliga metoder av Alan Bryman?

Jävligt [x]
Sådär []
Inte alls[]

Känner du för hundra sidor till nu då?

Absolut []
Ja, till viss mån []
Helst inte []
Nej, FØR HELVEDE [x]


Frustration


Vill du bara hänga dig när du tänker på kvantitativ metod, och tillhörande tenta?

Nej []
Nja[]
Ge mig repet och stolen så ska jag...[x]

Känner du dig instängd i kurslitteraturens hemska värld?
Jag trivs bra här []
Lite unket börjar det allt lukta []
Ursäkta, jag uppfattade inte frågan..jag slog huvudet i taket på ventialtionstrumman [x]

Har du börjat köpslå med dig själv för att slippa undan?

Nej []
Ja, till viss del[]
Kom igen, det blir kul, du får pengar! [x]


Dagdrömmande

Vad var den senaste tanken som flög genom ditt arma huvud medans du försökte läsa om kvantifierbara begrepp?

Åh, så trevligt det är att plugga []
Nej, nu börjar jag bli trött []
Thank you Stockholm!!! *kadododkakakadododocrashbomklaffdoffkadodokaka....do--ka---dodo--ka..dunönönö*[x]

Är du ens här nu?

Ja []
Mmmm []
...[X]

Tack för din medverkan!



Over and out///Jojje Wadenius

Nailed it..

..hemtentan alltså. Nu är det dags att börja oroa sig för salstentan nästa tisdag. Kvantitativ metod, och jag har inte läst ett skit..skärpning erfodras! Imorgon är det jag som börjar plugga, strukturerat och diciplinerat. Men det är imorgon det, än så länge är jag en man med fritid som skall spenderas. Härav nattkröksbloggandet och okynnessurfandet.

Telefonflåsare eller fönstertittare? Tänk om dessa var dina enda alternativ som framtida sysselsättning, vad skulle du då välja? Telefonflåsare - ringa hem till valfri person och stöna i luren tills samtalet bryts. Ingen risk för upptäckt (du kör givetvis ett oreggat kontantkort som alla fräna gangsters), du kan jobba hemifrån och slipper regn och rusk. Gott så, tänker ni nu, det låter som the lesser of two evils. Du behöver inte konfronteras med live and kicking människor. Fint tänkt av dig, säger jag, men tänk på dig själv! Hur mycket får du ut av att flåsa till folk. Du kommer att gå under av tristess, dessutom är du sjuk i huvudet...det är alla flåsare. Äckel! Tänk på alla stackare som kommer att få telefonfobi och larmhysteri. Du kommer att generera inkomst till the bottom feeders - larmbolagen som slår mynt av folks rädslor. Ditt as!

Fönstertittare - spana in i människors privata bostäder. Kvällsarbete, då du behöver skydd av mörkret. Du får alltså sovmorgon - ett stort plus. Dock kan arbetstiderna uppfattas som obekväma, för att inte tala om alla fester du kommer att missa, samt helvetet med att programmera DVD´n för inspelning när det vankas Let´s Dance. Risken för upptäckt är långt större än för en flåsare, men betänk de syner du kommer att få se. Familjemiddagar, av- och påklädning, sex, våldsamheter, lek och stoj, rörande scener med bebisar som tar sina första steg i hemmets lugna vrå samt en hel del andra smaskigheter. Visst, du kanske åker på stryk av en upprörd tvåbarnspappa som inte vill ha publik när han drar en runk medans familjen sussar, men du får leva! Du får öppna dina sinnen och bada i en veritabel flod av intryck. Fönstertittare! Din framtida karriär. Visst låter det mysigt, Well, I got some news, du är lika sjuk du...fyfan.



VS.



Ja, sånt här kan man ju sysselsätta sig med.

Tack och hej!

It´s just another bombtrack...

...skriker Zach deLa Rocha på full volym i lurarna, tack vare Spotify. Jag är som bekant efterbliven, och således den sista människan i västvärlden att skaffa Spotify. Jag är glad att jag tog tag i det, skönt att ha så pass mycket musik bara ett musklick borta. Tyvärr är det än så länge lite tomt bland de mer extrema banden, men det kommer väl förhoppningsvis!

Sitter här i soffan med Mikaela och den franska bulldogen bredvid mig, slösurfar och är ledig i största allmänhet. Idag blev jag och gruppen klara med den kvantitativa enkätstudien, så nu är jag ledig till nästa måndag. And it feels gooood! På det viset älskar jag livet som student - ledigheten och friheten. Tack och lov att man är fattig som en kyrkråtta, annars skulle allt vara perfekt..och det går ju inte.

I helgen ska jag repa med Feber och Freak Flag, fyfan vad roligt det ska bli! Två spelningar inbokade med Feber, som sagt, och fler ska det bli. Freak Flags spelning på Mashed Kidneys trettioårsfest närmar sig med stormsteg även den, så det gäller att shufflen sitter där den ska. Söndagen kommer dock att bjuda på tidsfördriv av ett mer nödvändigt slag, då jag och farsan ska försöka fixa bromsarna bak på volvon. Besiktningen närmar sig, så det känns skönt att (förhoppningsvis) få det fixat, Det ryktas dessutom att MongoMonne kanske ska ha tjugofemårskalas på fredag kväll, så helgen verkar bli fullsmetad.

[dagbokmode off]





En bra start på dagen..

..är väldigt viktigt för att resten ska bli bra. Jag har nu 23 minuter på mig att vända detta morgonhelvete till något acceptabelt innan jag måste åka till skolan. Morgonen hittils:

  • Vaknade innan klockan ringde av att Mikaela råkade knuffa mig i ansiktet. Alltid lika skönt.
  • Vaknade på riktigt igen när klockan ringde, trött som en motherfucker. Inte dricka powerking efter åtta.
  • Gick in i badrummet för att raka mig. Då jag är en fattig student har jag aldrig råd med blad till min fina Gilette Fusion, hence tog jag fram en helt ny engångshyvel. Måste ju vara vass, tänkte jag. Ack så jag bedrog mig. Skar mig på tio ställen, ser numera ut som Freddy Krueger i nyllet.
  • Lyckades ta på mig ett par väldigt obekväma kallingar, men är för trött för att byta.
Ja, ni hajjar ju att jag måste bryta trenden om jag ska ha en chans att överleva dagen. Åtgärdsprogrammet har hitills innefattat:

  • Stabil frukost. Gott!
  • En stor, fin, underbar morgonsnus
  • En kopp rykande hett svart kaffe
  • Looptroop t-t-t-the terrorist group i lurarna.
  • Kramar från Mikaela
Det verkar som att det ordnar sig! Förhoppningsvis tar jag mig genom denna dag också. Nu ska jag dumsurfa lite, sen ska jag faktiskt gå och byta till ett par bekvämare kallingar. Det är värt.


Jag efter rakningen i morse.

Förvisad..

..från min egen dator, då Mikaela lider av ett gravt Sims-beroende och hennes dator av någon anledning inte kommer överens med just det spelet. Sålunda sitter jag här, utan min musik, mina bokmärken och mina tangenter. Det kostar på att vara snäll pojkvän. Det är egentligen sjuk nördvarning på hela samhället nuförtiden. Datorn har ju som alla vet till stor del ersatt TV, stereo, tidningar, umgänge och sex. Inte så jävla konstigt att man blir hemtam med sin egen dator när man spenderar mer tid med den än med sin egen mamma. Jaja, när min mamma har alla filmer i världen, fejjan och bloggverktyg så kanske HP´n åker in i skåpet.



Nu känner jag att jag riskerar ett stort tramp in på den förhatliga sanningssägararenan, så dags att lätta upp stämningen lite..eller dra en gnällvända. Jag kan inte bestämma mig. All världens möjligheter att kommunicera mina tankar ligger framför mina fingrar, men ändå vet jag inte vad jag ska säga. I trängda situationer, eller snarare tysta situationer så brukar jag, som alla andra självgoda jävlar som älskar att höra sin egen röst, dra ett skämt. Latheten sätter nästan stopp för mig, då skämtet jag känner för att dela med mig av inte finns lättillgänligt på en .txt på mitt skrivbord. Det är detta som den moderna tekniken gör med unga virila hingstar som mig - förvandlar oss till lata, bekväma och stillasittande icke-tänkande slapptaskar Måste..kämpa..

Here goes. Ur minnet, så jag skarvar lite.

Jag ut från Systembolaget på stortorget i Örebro kvart i sex i fredags kväll.. När jag gick mot parkeringen ser jag att polisen står med bötesblocket i högsta hugg, och springer fram med kassarna klingande.

-Kom igen nu konstapeln, visa lite medmänsklighet. Jag har bara stått i tio minuter medans jag var inne på glasbanken och köpte en kvarting explorer!

-Nänä, här är det minnsan parkeringsförbud. Parkeringen börjar innanför linjen, och du står med halva fronten utanför. Femhundra kostar det, och det är inget jag kan göra åt det.

-Men vafan, kom igen nu!

-Sluta tjafsa nu, annars blir det en femhundring till!

-Jävla gris! utbrast jag, och polisen slängde genast på en lapp till

-Vafan gör du din dumma fan, nästan skrek jag nu. Pang! En femhundring till!

-Du måste ju vara dum på riktigt. Tänk att idioter som du får bli poliser. Tjohopp, en femhundriing till landande på framrutan. Jag stod där tyst och bara glodde på snuten.

-Har du fått nog nu? frågade snuten, och jag svarade inte. Han gick till sin bil och körde iväg. Jag tog upp mina kassar och gick vidare bort på parkeringen, ett par hundra meter, till min bil. Hoppade in och körde iväg. Vafan, lite kul måste man få ha på en fredag.


HAHA!!!

Så, skämtet avklarat. Nu känner jag för att gnälla lite. Antar att alla har sett på nyheterna vad som hände när några Israeler var i Malmö för att spela Davis Cup i tennis. Såkallade "autonoma" aktivister bestämde sig för att kasta lite sten på snuten och vara allmänt våldsamma mot alla som var på plats och inte var maskerade. Såg en jävla tomte som klättrade upp på en snutbil för att vandalisera den, och när en vakt försökte stoppa honom så måttade han en kraftig spark mot huvudet på honom. Jävla tomte. Två snutar blev lite uppskrämda och drog sin vapen, och självklart så blir det huvudnyheten. Missförstå mig rätt nu, jag är för rätten att demonstrera, och mot det Israel gör mot Palestina. Tyvärr så fattar inte detta fåtal misslyckade aborter att de förstör för "kampen" eller "saken" istället för att hjälpa något. Det enda som händer är att gemene man blir än mer avogt inställd till vänsterpolitik. Jävla fjantar som gömmer sig bakom maskar och pratar om att de blir förtryckta av polisen. De ska vara jävligt glada att vi bor i ett land där man överhuvudtaget kan uttrycka en regeringskritisk åsikt utan att bli torterad. Man kan visa sitt missnöje utan att ta till våld. Genom att ta till våld för att föra fram sina åsikter så visar de precis samma facsistiska tendenser som Israels regering. Vill ni göra något mäktigt, så åk till Gaza och kasta sten på Israelisk militär! Undrar hur det skulle gå?



Undrar hur jävla tuffa de skulle vara utan sina skimasks och vetskapen att snuten högst osannolikt kommer att skada dem fysiskt. Jävla förstörargörans hela bunten,

Så ja, nu är jag helt tom. Lite nutidsorientering med John nu då.

I helgen var Manne, Matte, Johan och Carro här. Mycket trevligt, förfestade hos mig och Mikalea. Lyssnade på musik, härjade i allmänhet och sedan gick vi till Björnstugan. Mikaela kom på halvvägs att hono hade glöm plånbok med VISA och körkort hemma, så det var bara att vända. The brain trust! När vi väl kom fram så hade vi mycket trevligt, och på hemvägen drog vi en svinigt god burgare på Sibylla. Helkväll.

Denna vecka är vigd åt skolarbete. Kvantitativ metod, enkätdesign och liknande skit. Precis lika värdelöst som det låter. Framåt helgen åker vi till Surahammar. Jag ska försöka hinna repa med båda banden, umgås med föräldrar, syster och Eddie samt byta bromsar bak på bilen. Späckat schema. Mikalea ska bara stå och lata sig på OK och käka korv. Lyxunge..

Två spelningar är inbokade med Feber. Andra april kör vi på 021 Live på Två Lingon i Västerås. Kom dit och lyssna, ta en bärs med John himself och bara njut av att få hänga med oss rockstars. Snälla kom, vi kan dansa också!
Fjärde april spelar vi på en personalfest på rockgymnasiet i Örebro. Kom inte, det är privat! Hoppas på ett väl tilltaget gage i flytande form!

Nu ska jag höra med Mikaela om hon kan slita sig från sims för att kolla på senaste Mia & Klara. Peace out!!!

Vad fan..

.. är det för fel på cyklister? De beter sig som att de har företräde hela tiden, mot precis alla, precis överallt. Nästa gång någon jävla tjänsteman med cykelhjälm och reflexer nästan rammar mig på sin crescent så kommer jag att dropkicka den jäveln i nacken..

Ps: Alla som cyklar med hjälm är fegisar, även barn.

¨

En förhandsvisning av hur cyklisten som jag en vacker dag kommer att go bananas på kommer att se ut.

Det finns inte mycket som jag inte stör mig på här i världen. Ta till exempel en sådan sak som folk som segar iväg från rödljus. Iväg med er, ge plats åt någon som vet var gaspedalen sitter! Det är för det mesta gamlingar i en sprillans volvo med 250 hästar och turbo..som en tiger som käkar mjukglass.

Så, nu känner jag mig lite bättre. Dags att skriva om något trevligt istället. Imorgon kommer Manne, Matte, Carro och Johan hit för en liten fest. Vi ska dricka öl och drinkar och gå på krogen. Carro har även lovat att hon ska imitera Gulletussan! Annars ska Mikaela slå henne i njuren..




Nu ska jag äta kyckling och grekisk sallad...syns i marchallens skugga!



"Bollen ligger hos dig, kossa!"...

...var en av de hangman-meningarna som jag och älskling körde på den otroligt tråkiga föreläsningen idag. Andra stänkare var "Womba Womba" och "Rasmus! Sluta gnid röva mot soffan!". Interna skämt kan rädda vilken dag som helst.



Anyhoo, helgen var tung men jävligt rolig. I fredags spelade jag med nystartade bandet Feber i Sala och Ludvika. Sjukt roligt. I mars/april ska vi spela in en demo, så håll koll här för smakprov!




Lördagen bjöd på jobb. Musik Direkt-deltävling i A-Salen. Jobbade som scentekniker mellan 16:00 och 23:00, sen blev det krogen..och vilken jävla vända sen! Öppnade på Thao med fem öl, vidare till O´Learys för ett par kalla Starobrno och avslutning på Stallyktan. Vid det laget var jag full som en indian, och när jag och Björn kom hem till mig för efterfest så blev det en riktig häxa bestående av sprit, martini, persikolikör, mjölk, cola och pro-viva. Ja, ni fattar ju själva hur det gick: en klunk sen ropade jag på Ulrik, sen somnade jag ganska snabbt. Söndagen var den absolut värsta bakfylledagen på flera år. Mår fortfarande taskigt och har påsar under ögonen värdiga en riktig jävla fullblodsalkis. Tungt som sagt.

Tur att man har lärt sig något..


 

RSS 2.0