Saturday night live..

..direkt från köket på Gustavsgatan. Sitter här och bara njuter av livet, sådär som man kan göra när man är ledig, har en skön blandning av tyska och tjeckiska öl i kylen, en masaman-curry som puttrar på spisen, en DVD-box med Vänner säsong fyra i hyllan och en sjukt het blondin i soffan. This is the good life, Stimpy.

I morse när jag och Mikaela var ute och promenerade med lånehunden så gick vi förbi porrbutiken på Holmen. Osökt började vi diskutera fenomenet dildopartyn. Tjejer som träffas hemma hos en i gänget över ett glas vin och låter en inbjuden försäljare visa upp sitt sortiment av löskukar samtidigt som de lyssnar på senaste Norah Jones-skivan. Ungefär som ett Tupperwareparty med lite edge, och helt socialt accepterat.

Låt oss göra ett par små ändingar av historien/scenariot. En lägenhet, fyra-fem killar som sitter och dricker öl och lyssnar på Motörhead och låter en inbjuden försäljare visa upp sitt sortiment avv lösfittor. "Ja, grabbar, här har vi flaggskeppet, the motherload, lösfittornas drottning - the black hole, svarta hålet! Med turbokramare och genuint människohår ger denna lösfitta en upplevelse som garanterat kommer att krama ur sista droppen. Den är självrengörande, och skulle ni verkligen klada till det så tål den maskindisk. 499 spänn, men då slänger jag med en prostatastimulerare och en porrfilm med girl-on-girl action".

Inte riktigt lika "mysigt", "roligt" och "spännande". Mer "snuskigt", "sorgligt" och "perverst". Sug på den lilla sociala funderaren, genusvetenskapsstudenter.



VS



Lejter...

Skinhead!!

Tog äntligen tag i hippiemanen på ca två cm som har låtits växa, och kapade av den vid rötterna. Känns så fint att känna vinden smeka skalpen. Kanske dags att snöra på sig docsen någon dag också..snyggt!



Bloggandet ligger lite lågt just nu på grund av brist på inspiration och mycket skolarbete. Men nu är jag ledig i tre dagar, så jag passar på. När ni har tröttnat på mitt rantande om allt möjligt så tycker jag att ni ska läsa min kära Mikaelas nya blogg.

Jag antar att ni har hört om liraren i Belgien som hackade med kniv på barn. Helt seriöst, vad fan är det för fel på folk? Mörda någon som inte har gjort en något överhuvudtaget? OK om man känner urge att sätta yxan i ryggen på idioten som kör om en på insidan eller tjuven som snodde ens grejer, men där sätter någon slags spärr in hos dom flesta. Vissa har den inte, och då kan det gå illa..mord i vredesmod eller liknande. Men en unge som sitter och jollrar i en lekhage kan ju omöjligt röra upp sådana känslor hos en människa. Men tydligen så finns det idioter till allt. Jag har ett så jävla klockrent citat att använda här, från min svärfar: Det är bara att stoppa tillbaka in och knulla om! True, Tedda P, true...

Igår blåste jag ur min dator och installerade om allting. Skönt, ordning och reda pengar någon annan gång. Mikalea har köpt/fått en egen laptop nu, så jag slipper ha Sims och bilder på förtielva duschdraperier i systemmappar. Nu börjar den långa processen att fylla den med skit igen.

Nu ska jag och Mikaela kolla på Vänner och slappa järnet. Peace out!

Ain't nothing but a hounddog..

Jag och Mikaela är sedan igår hundvakter åt mina föräldrars rotweiller/schäfer Elsa. Mycket trevligt än så länge! Ska ut på en skön promenad nu, så att hundstackarn får lite frisk luft. Efter lunch så blir det skola, och ikväll är det boxning, Fullt ös medvetslös.



Vi hörs!!

Showdown..

..mellan mig och brödrosten, i köket nu på morgonen. Ni vet när man rostar bröd, och man måste fläska till själva nertrycknigsspaken uppåt för att mackorna ska hoppa upp. Well, nu blev det som så att mackan flög upp ca 30 cm, beskrev en vacker båge i luften och sedan hamnade mellan plastchassit och själva rostanordningen. Oddsen på den??? Inte sjukt höga...



Sjuk annoying!!! jaja,,,hejhej

Den sista muren..

..runt mitt privatliv har nu rivits, inte helt oväntat av mig själv. Jag har nu facebook. Slå mig inte, snälla. Enda anledningen till att jag skaffade det är att G, som är i Indien, vägrar kommunicera på annan väg. Så lägg till mig om ni känner mig!


True bitch, true...

Imorgon ska jag repa med HC-bandet. Roligt!!!

Jäjä, sleepy time..

Ny termin..

..började alltså igår. Vetenskaplig metod och utvärdering i socialt arbete B. Tunga puckar, mycket vetenskapsfilosofiska bitar. Har en fruktansvärt skön och kufisk föreläsare som heter Urban. Urban är så inne i filosofi så att man nästan baxnar. När han pratar om Popper, Kuhn och Feyerabend är det som när andra pratar om en grym konsert eller en fantastisk fotbollsmatch.  Riktig sköning. Igår föreläste han om vetenskapsfilosofins grunder, och han slängde ur sig klockrena uttalanden back to back i tre timmar. Sug på denna:

"Karl Popper står med ena foten i positivismen, och den andra..eh,ja..någon helt annanstans"

Mohahhahaa...player! Det är fan sorglig att man börjar bli så förläst så att man skrattar åt dylika uttalanden. Mossigt.

Igår var jag och tränade boxning igen. Fy fan vad roligt det är att ta ut sig så jävligt så att man nästan kräks! Längtar redan till nästa tillfälle, torsdagens boxningsfys. Tränaren sa att vi kommer att svettas mer än vi någonsin har gjort, och bryta ihop efter halva träningen. Najs!

Nu ska jag och min bandit queen åka till skolan, så vi hörs väl ikväll eller i morgon. Peace in the middle east!!!

Semester..

från bloggen har jag haft i en vecka nu. Kändes inte som att jag riktigt hade tid eller lust att skriva något, men nu har andan fallit på igen. Konstigt att den alltid gör det ca 8 minuter innan man ska åka till skolan. Well, vad ska man göra?

Hade salstenta i fredags, juridik och utredningsmetodik..igen.  Juridiken gick fint, men som vanligt var "socionom-frågorna" helt fittigt formulerade och luddiga som en möglig persika. Hoppas på ett G, men blir fan inte förvånad om jag kuggar denna.



Jag har lirat med ett hardcoreband här i Penny, i tordags. Kul att lira lite arg punk, även om det inte riktigt är min musikstil. Jag har ju Freak Flag att jämna ut med, så det känns som att jag har en skön bredd i lirandet nu. G har ju åkt till indien nu, så inga jamsessions med honom förrän i slutet av april. Surt!

Idag börjar tredje terminen på socionomprogrammet, vetenskaplig metod. Fy fan. FY FAN! Positivism, hermeneutik, kvalitativa och kvantitativa studier. URBAN KARLSSSON. Jag tror att jag går och hänger mig. Som tur är så är det bara halva terminen, så det är bara att hålla ut.

Nu måste jag sätta på mig byxor och borsta tänderna..tråkigt. Här är en mycket bra låt:

John Mayer - Belief (Live)


Vi luktas!

Misshandlad och våldtagen...

...kändes det som i alla fall, efter min första boxningsträning. Fruktansvärt jobbigt helt enkelt, men också fruktansvärt roligt. Visste inte att jag hade SÅ dålig kondition, men nu kommer det att bli bättre. Har börjat träna denna ädla sport på ÖBK för att få bra och rolig träning, och hitills verkar det som att det uppfyller kraven. Längtar redan till nästa träning! Så kul att ha hittat en sport som känns rätt. 450:- per termin, och då får jag två ledarledda tränningar i veckan, samt fri tillgång till gym och boxningsgrejer varje dag. Sjukligt billigt!

Annars har skolan dragit igång, med besked. Redovisning av sociala utredningen idag, opponering imorgon, salstenta på fredag..känns sådär. Men men, det är bara att mosa.

Orkar inte skriva mer nu, så jag bjuder på två riktiga gamla nittiotalsstänkare istället:


Ini Kamoze - Hotstepper
- en av världens skönaste låtar, och vilket jävla artistnamn!



Snow - Informer - Sjukt skön toast av en kanadick. Otippat!



Båda tillägnas min vän G som snart lämnar detta slaskhelvete för Indien i tre månader. Jag är inte alls avundsjuk..

Over and out / Haddam Sustain

School of rock..

..kunde man ju önska att man var inskriven vid, eller Hogwarts. Men nu är det alltså socionomprogrammet som gäller, och det är därför inte sådär superexalterande att meddela att första skoldagen efter julledigheten ägde rum idag. Well, den var soft åtminstone, tio till två. Satt och rättade en social utredning..ja, ni hör ju själva hur jävla kul det låter. Nästa vecka ska den redovisas. Sen är det dags för salstenta. Som Bruce skulle säga, Yippie-ki-yay motherfucker. Det är tur att man har ett roligt liv i övrigt! Idag drabbades jag till exempel av tillfällig afasi, och det är ju kul. Mikaela hade fryst in några muffins som vi tinade till kvällens film (som jag återkommer till om några rader). Just dessa muffins kräver en slags glasyr för att komma till sin rätt, och den går inte att frysa in. Därför tillredde Mikaela en liten sats av den till just de två muffins vi skulle äta. Jag tyckte att det var en jävla god glasyr, och det ville jag vidarebefodra till upphovskvinnan och sa därför -"Vilken god dressing det var". Hahaha, hur jävla bränd får man bli. Dressing...haha.


Visst fan ser det gott ut?

Anyhoo, ikväll såg jag och Mikaela en riktigt skön film, Forgetting Sarah Marshall. Den handlar om en lirare som blir dumpad av sin brud och åker till Hawaii för att komma över henne. Låter som en riktig sunkfilm, men det var en av de roligaste filmer jag har sett i år. Garvade som en motherfucker! Kul med komedier..jag sa ju att jag hade ett roligt liv.

En annan rolig sak är att jag och G ska ut och röja utan tröja imorgon. Vi öppnar med vattenpipa, öl och gustavskorv hemma hos G, sen ska vi till vårt gamla stamhak Indigo och käka tapas och reminissa. Sen ska vi tear it up like it's 1899. Ja, jag vet att de flesta brukar tear it up like it's 1999, men vi är snäppet hårdare. Vi snackar rovor och säckvävsbyxor. Vi snackar betor och bekymmer back to back. Cause that's how we roll BIATCHES!

I helgen ska jag hem till ye old towne och repa med Freak Flag. Ska bli sjukligt roligt. Vi ska repa in Manic Depression av Jimi Hendrix. En av världens skönaste låtar, lyssna själva bara. Trumtakten från helvetet, men jag är ju dä määän så det ska nog gå bra!



Manic depression, searching my soul..donkadonkadokaka...mitch mitchell!!!

Nästa vecka ska jag träffa ett band här i Örebro och se om det klickar. Återkommer med rapport. Nu ska jag och pojkarna gå och bajsa och sedan träna. JORDBRO!!!!!

Frostbitten..

..blir man om man går ut nu, då det är sjukt kallt! Fint med snö dock, mycket bättre än slask och grussörja. Anledningen till utomhusvistelsen var att jag och Mikaela förflyttade oss från lägenheten till biografen, och sedan samma sträcka i omvänd ordning. Vi såg Jim Carrey's nya fil, Yes Man. Riktigt rolig, många sköna situationer och en hel del klassiska Jim Carrey-miner och sköna fraser. Rekommenderas varmt till alla som gillar Liar Liar och liknande komedier.



Imorgon är första dagen i skolan på tre veckor. Tunga puckar, men jag hoppas att jag överlever. Borde väl gå och lägga mig, men jag är lika trött som en ekorre på extacy så jag får väl fördriva tiden med att göra något konstruktivt. Hmmm...



Tadaa!! Så där ja, då var det avklarat. Nu är det dags för bädden. Läser en underhållande bok om konspirationsteorier just nu, och det blir man helt nojjig av. Hur är det egentligen, styr frimurarorden världen? Vem sköt Palme och Kennedy? Finns UFO:n? Har människan någonsin satt sin fot på månens påstått döda yta? Vem vet? En sak vet jag i alla fall, och det är att denna låt är ett passande soundtrack till såväl vädret som samhällets utveckling:

Totalt Jävla Mörker - Kall Värld



Catch you on the flip side.

Trött som en motherfucker...

...men ändå vaken, då tvättden började 10:00, och då jag redan har använt alla mina kallingar fyra dagar (rätt, bakochfram, utochin, utochinbakochfram) så är det verkligen dags. Mikaela är ju som bekant en ganska morgontrött filur, och idag tog hon priset: "Du får hundra spänn om jag slipper" var de ord hon yttrade när klockan ringde halv tio. Trött som sagt!

Kunde fan inte sova igår, trots att jag natten till igår gick och la mig 05:20 och gick upp redan vid 12:00. Borde ju vara tröttare, tyckte jag, men John Blund lös med sin frånvaro. När jag inte kan sova så börjar jag tänka på allt möjligt, för det mesta trummor. Igår var det olika uppsättningsideer, funderingar kring träning och fantasier om våren. Jag ska börja på boxning här i Penny, ska bli kul som fan. Träning som är både rolig och bra. Sen ska jag nita er allihopa=)

Nu sitter jag och lyssnar på Jedi Mind Tricks och snusar. Ganska fint ändå. Det är skönt att ha en stund för sig själv på morgonen, innan dagen drar igång. Idag ska jag och Mela upp på stan och byta örhängen och kolla om det är någon rea kvar. Jag är ute efter ett par sneakers till våren. Kommer att bli svårt att låta dem vara i garderoben i ett par månader, men annars blir dom ju förstörda, och jag måste ha ett par fresh sneaks när solen tittar fram. Fan, hade jag pengar skulle jag köpa skor hela tiden. Jag älskar sneakers. Ett par feta Nike AirForce One mId, vita som snö, det är grejer det!

Fyfan vad jag längtar till våren. Sol, häng i slottsparken med en froosh, sköna kvällar på en uteservering, promenader i stadsparken. I år ska jag köpa en basketboll så fort gruset är sopat. Fyfan vad kul med lite two on two eller tjugoett. Sjukt nice!

Ikväll ska jag och Mikaela använda biochecken som vi fick av mina pears och gå på Yes Man. Jim Carey är ju en rolig jävel, så det blir säkert skitkul. Imorgon är det slut på jullovet, tio träffar jag gruppen för första gången på tre veckor. Känns helt ok, men det som suger är att salstentan kryper närmmare dag för dag. Panik, stress och ångest. Fuck that, det går nog bra!



Nu ska jag gå ner i tvättstugan och byta maskin. Ha en skön dag, och ta det lugnt med tjacket! Peace..

Dedikerad till Mikaela

Hon har fantasi, jag har mad skills i photoshop. Resultat:




På allmän begäran..

..kommer nu en uppdatering. Anledningen till att jag inte har skrivit något är att inget har hänt. Jag och Mikaela ligger i soffan och kollar på Oz och filmer...hela dagarna, and we like it! Just Oz är en stor inspirationskälla för vår kommunikation, som numera består av fraser som "Hey fucker, you lookin for some jerkoff time in the hole?" och "I´m gonna grease you, you fuckin wetback". Mycket trevligt!

Synd bara att den bästa karaktären dog, Simon Adebisi.



I förrgår var Carro och Johan här i penny och hälsade på . Vi spelade spel, fikade, åt pizza och kollade på film. Mycket trevligt! Hoppas att det blir en liten roadtrip med dom i sommar också. I somras var vi på West Coast Riot, och det var sjukt roligt.

Här är Johan och Carro in action!


Igår hjälpte jag Mikaela att fila på en liten överaskning till Carro. Undrar vad det kan vara??

Idag kommer the pears hit till örebro, trots oväder och väglag. Vi ska laga mat och gå och fika, mkt trvlgt. Här är en stänkare på temat föräldrar. Denna låt var soundtracket till mina tidiga tonårsfyllor. Husfest, hembränt och spyor.

Danzig - Mother


Jaja, fred i palestina and so on!

Förlåt mig..

..jag vet att det är lame som fan, jag vet att det är öppet mål, tråkigt, gjort, gjort flera gånger, men...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...


Väntans tider..

..för min del, ty min kära står och applicerar krigsmålningen inför en fika på stan tillsammans med G. Så jag tänkte dra en liten update.



Jag och min bandit queen har det softaste jullovet i mannaminne. Inte mycket ute, mest bara sitta inne.
Vi kollar på serier, filmer och äter gott. Jag börjar känna av mitt liggsår så smått.
Vi tar iallafall vår långa morgonpromenad. Sen går vi hem och käkar marmelad.
På mackan, eller en bit skinka. Och kollar mer på en serie om en finka.
Ikväll blir det tacos och skräck. Det finns en risk att Mikaela går läck.
Hon är ganska rädd för spöken och satan, så nu får vi kanske byta lakan.


Ok, sorry ett nödrim..men vad fan!

2009

Helt sjukt, tio år sedan Petter sjöng "nittinie nittinie". Nio år sedan millenieskiftet. Snart åtta år sedan Al Qaida krashade WTC. Snart åtta år sedan jag och Mikaela träffades. Tiden går fort serru!!! Gott nytt år, nu ska jag kolla simpsons och snusa! Men först vill jag dela med mig av en vacker vimmelbild på mig och Manne. Haha..



Hörs!!!

RSS 2.0