Tre i rad!!

Hell yes, jag fick G på min hemtenta om juridik och utredningsmetodik! Var faktiskt orolig denna gång, jag kände mig inte hundra på vissa svar. Så jävla skönt, detta ska firas med hemgjorda hamburgare och julmust.

I söndags var jag och Tompa i STHLM och kollade på mastodon, amon amarth, trivium och slayer. Mastodon var sjukt bra, tyvärr körde dom ett kort set eftersom ena gitarristen var sjuk. Amon Amarth kör ngn slags midtempodöds med vikingtema...lökigt som fan! Det var dock bättre än vad jag trodde, och stenhårt att LG från entombed gästade! Trivium sög getpung, men det var ju väntat. Hatar sån där jävla emometal..usch! Så kom då huvudattraktionen, the big cheese, kungarna..Slayer! Dom öppnade starkt med tio svinbra låtar, bland annat War Ensemble, South of Heaven och Chemical Warfare, för att sedan blåsa på med hela Reign in Blood-skivan..herre min jävla skapare vad bra det var. Slayer är bäst i hela världen



Hemvägen var aningen dryg, då det blåste storm och snöade som fan. Körde fel tre gånger, men till mitt försvar var det första gången jag körde i STHLM, och GPS:en funkade inte alls.

Nu ska jag kolla på Vänner..hörs!
Hell yes, jag fick G på min hemtenta om juridik och utredningsmetodik! Var faktiskt orolig denna gång, jag kände mig inte hundra på vissa s

Tvådagars..

Ja, i helgen har som sagt min goda vän Manne varit här och hälsat på. Tillsammans har vi druckit ett mindre bryggeri, så nu mår vi som vi förtjänar! Det har varit riktigt roligt iallafall, så det känns värt att må piss.

Idag styr jag och Tompa kosan mot Den Kungliga Hufvudstaden för att se Slayer göra sönder scenen tillsammans med Mastodon. Det ska bli sjukt kul, pirrar lite i mellangärdet när jag tänker på det...ooops det där lät gay.

Börjar bli riktigt hungrig nu, och det finns ju bara ett alternativ när man är bakis, och det är skräpmat. Snart kommer Manne ut ur duschen, så då kan vi diskutera vilken inrättning som ska få äran att servera oss idag. I helgen har vi ätit på Sibylla tre gånger..haha, tjockisvarning, men det är ju så sjukt gottt. Spöar alla dessa amerikanska kedjor med hästlängder. En superstar med ost är ju en riktig höjders.

Manne blev kompis med två afrikaner i fredags när vi var på björnstugan. Manne var fullare än alla, och satt och frågade afrikanerna vilket land de kom från. De svarade säkert tio ggr, men eftersom Manne hade supit bort närminnet så orkade de inte upprepa sig mer, utan nöjde sig med att säga att de kom från afrika...haha.

Mikaela följde med ut i fredags, big up womaan, och det var jätteroligt att ha henne med..she cracks me up, my honey.

Gabbe har gjort en stark insats i helgen även han, så han förtjänar en eloge! Dock så följer han inte med på Slayer idag, något som tyder på att han antingen är sinnessjuk på ett vis som i vanliga fall leder till tvångströja, eller att han är en stor vashjinn :-)

Jäjä, nu ska jag dricka tio liter vatten...smell you later!!

Here's to alcohol: the cause of, and answer to, all of life's problems.

-Matt Groening, eller Homer Simpson, whatever.

Iallafall kommer min gode vän Manne hit i helgen, och vi ska tear it up like motherfuckers! Ska bli mycket trevligt, då jag inte har hängt med honom ordentlingt på länge. Manne och jag gick i samma klass ettan till nian, och har alltid retat gallfeber på varandra, så vi har sjukt kul!! Återkommer med rapport, under tiden kan ni lyssna på denna!


Music washes away from the soul the dust of everyday life...

..menade den tyske poeten/författaren Berthold Auerbach  (1812 – 1882). En träffande och vacker formulering av ett för de flesta känt faktum. Det finns inte mycket som slår känslan av att höra bra musik. I morse på min morgonpromenad lyssnade jag på det franska bandets Gojira´s senaste skiva The Way Of All Flesh. Ruskigt, ruskigt bra. Jag lyssnade på den igår medans jag fikade med G och Mikaela, men det var i bakgrunden (eller som prettoakademikerna skulle kunna säga, mer kursivt *kräks*)

Musiken skulle jag beskriva som en form av metal, väldigt egen men med vissa likheter med Meshuggah, Pantera och en viss industriell touch. Jag blev så glad och uppåt av att höra något nytt och bra. Annars är det ju ett femton-tjugotal skivor som är återkommande. Nu har jag hittat en till!

Här är den officiella videon till låten Vaculty från ovan nämnda skiva.



Sinnessjuk tyngd och pondus. Lite blastbeat också. Kan det bli mycket bättre?

Har längtat hela dagen i skolan efter att komma hem, ta en kopp korpsvart, starkt kaffe och en stor snus och lyssna på denna skiva. Jag och G såg dom på Roskilde '07, ett helvetiskt drag. Hoppas att det finns möjlighet att åka dit nu i sommar, vore sjukt roligt.



Nu ska jag fylla på lite kaffe och surfa vidare. Smell you later!

Trött..

..skulle ut och gå i morse, klockan ringde 06:45. Jag gick upp..*not*. Fyfaaaan vad trött jag är, skulle vilja sova hela dagen! Jag och Mikaela låg och snackade i en bra stund igår innan vi somnade. Det är trevligt att ligga i sängen och bara prata om allt möjligt. Nackdelen är att man blir sjukt trött. Ikväll blir det sängen vid senast tio!

Det är sjukt mycket i skolan nu. Tur att det snart är jullov! Nej, just ja, har ju inget jullov. Fyfan. Livet är hårt. Hårdast är dock dirtpunkaren Ramon.



Hahahaha..fiiifan vad roligt! Humor för finsmakare!

Nu ska jag släpa min håriga röv till skolhelvetet..peace!

Aftonhoran..

..skriver om att pundaren Sanna Bråding har rakat huvudet..som en nystart. Please...hur fan kan en tidning med så pass stort genomslag välja att skriva om Sanna Brådings bergenbelsenlookalikeförsök. Jo, för att majoriteten av alla människor har som en effekt av medias "nöjes"-rapportering blivit lallande dårae som måste matas med skräpnyheter, reportage om trasiga individer och mänskligt lidande för att hållas i schack i soffan med ena handen på kuken och andra i närborren. Mänslkigheten är påväg att gå åt helvete. Jag läser hellre Veckans Nu, dom hymlar inte med sin journalistik och dess syfte. Aftionhoran låtsas vara en nyhetstidning, men sanningen är att deras nyhetsrapportering är utfyllnad mellan skitartiklarna om bögnegerdvärgar som finner sig själva med hjälp av Kicki Danielsson och Pigge Vafanhanheter, tillsammans i en stor ormgrop på bästa sändningstid i fyran. Vidare skriver dom idag om Lustfylld pinuppa eller homodjur? Här är veckans udda i stan.Fyfan, jag spyr i min egen mun, gurglar och sväljer tillsammans med snor, och det sjuka är att det smakar bättre än aftonhorans tramsjournalistik.



Auf wiedersehen!

Truck Driver Man!

Nåja, inte en truck som i truckin down the route 66, men en liten jävel som man lyfter pall med. Gjorde mitt första pass på Onninens centrallager i Örebro, det var helt ok. Packade paket, körde truck och fick ont i fotsulorna. Ska dit imorgon igen, del två på introduktionen..sen är det bara att hoppas på att det blir mycket jobba, ty jag är fattig som en heroinist i afghanistan.



Jag var i skolan från nio till ett, jobbade från två till sju. Nu är jag så jävla trött så att jag har bestämt mig för att dricka ett gäng starköl och sen slockna. Peace out!

Surahammar revisited..

Åkte hem till good ol' Sura i Måndags för att skriva hemtenta och umgås med La Familia. När jag kopplade in laptopen för at börja värka fram x antal intetsägande sidor så märkte jag till min stora förskräckelse att sladdjäveln hade kukat ur och inte gav ström till datorn. Skrev tills batteriet dog, sen åkte jag till Nazibutiken nr 1, MediaMarkt, för att köpa en ny sladd. Vad kan en sådan kosta, undrar ni nu. Ja, 200 spänn hade varit ett rimligt pris, 300 om det var ett originaltillbehör. Då hade jag inte gnatat, utan snällt betalat för att åka hem och fortsätta skriva - glad i hågen över en rimlig prissättning som tyder på tänkande varelsers närvaro någonstans i företagets hierarki. Tyvärr var så inte fallet, sladdhelvetet kostade 599:-

Konstpaus

Konstpaus

FEMHUNDRANITTIONIO JÄVLA KRONOR FÖR EN JÄVLA ICKE-ORIGINALSLADDJÄVEL!!!! AAAAARRRRRGGGGHHH!!!!!

Helt sjukt, helt sjukt, helt jättejävlakukenifittansjukt! Vad göra? Sladd måste man ha, om man vill använda sin dator till annat än tillhygge för att spöa mediamarktanställda. Så jag köpte den. Först frågade jag dock om jag kunde lämna tillbaka den om det visade sig att felet var i datorn och inte i sladden. "Inte om du har brutit originalförpackningen", som för övrigt var tillverkad av sådan där plast som man måste såga upp med motorsåg,- sade den lilla elektronikförsäljartypen. Undrar om han är medveten om att han hade sin första nära-döden upplevelse i måndags kväll.
Nuff´rantin bout dem babylon shitstem mammonservants. ÖRTKWEK AN TÖNDA GONNA BRING DON JO WIKKID SIVILASEJTION!!!



Well, tentan blev klar i tisdags, skönt som fan att ha den ur världen! Nu håller vi tummarna för att John får ett G! Resten av veckan har jag slappat med Mikaela, umgåtts med familj och vänner, druckit öl och slappat lite till. Nu är jag tillbaka i Penny och det känns riktigt skönt. Örebro börjar verkligen kännas som hemma. Helt sjukt att det redan är november, har bott här i snart tio månader..and I like it, I like it, I like it , I like it, I Lajajajalike it, lajajajajlikeit..here we go-o..rockin all over the wööööörld. Eller något sådant.

På torsdag styr jag kosan mot Västmanland igen, då ska vi spela med Hendrix-bandet (jag tror att vi heter Freak Flag) på Två Lingon Och Blåbär i Westarose. Kom dit och ta en öl och lyssna på gamla godingar!

Vi syns i marschallens skugga..Amen!

RSS 2.0