For those about to rock..

..we salute you! G ville ha ett erkännande för att han missköter sitt jobb genom att springa på krogen två dagar i rad, trots arbete klockan sex nästa morgon..BIG UP! You party animal!!!



Employee of the month?

Denna stänkare tillägnas G!



All hail the chief!

No money mo problem

Fiiiifaaaaaaan vad surt att betala räkningar! Oväntad kåravgift och dubbla elräkningar is not the flavour när man lever på CSN. Läser till socionom, och fick nyligen reda på att socialbidragstagare har mer pengar än studenter..now thats just fucked up! Jag menar inte att socbidraget ska sänkas, men for fucks sake..höj CSN-bidraget!! En föreläsare berättade att studiemedlen har höjts med en tusing på tio år. Det är i takt med inflationen. NOT!

Tänk om alla fittiga politiker kunde fatta att det är studenter som ska driva det här jävla förlustföretaget Sverige i framtiden..kunde kännas bra att få lite cred för det.

Anyhoo,

I helgen var Johan och Carro här. Det var riktigt roligt! Vi käkade god mat, drack svinfina drinkar, sjöng singstar och gick på krogen. Johan hade tandvärk, men han kom igång ändå. Sjukt trevligt!



Jag dominerar singstar!



Carro och Johan jobbar på berusningen.



Johan sjunger vackert!



Mikaela, Carro och Johan i hallen/köket, på väg ut!

Nu blir det lungt på alkoholfronten ett tag framöver. Det har blivit tre-fyra helger i rad nu, och pengarna räcker inte heller till några krogvändor..ska bli skönt att nyktra till.

Hööörs!

Good friends and a bottle of pills...

..ikväll är det fiesta. Caroline och Johan kommer och vi ska äta gott, dricka sprt och tear it up in penny like motherfuckas! Ska bli sjukt trevligt. Nu ska jag steka kyckling, blanda drinkar och göra sallad. ha en trevlig helg!

Låten som titeln på detta inlägg är tagen från. Pantera - Good Friends And a Bottle of Pills



"God damn I wanted to fuck"

Wake up in the morning, slaving for bread..

..eller något. Skön morgon, lång promenad med Mikaela, god frukost och lite trumporrsurfing. Fan vad jag vill ha en massa grejer! Vill även ha en massa icke-trumrelaterade prylar, så som kläder, dvd-boxar, platt-tv och en massa mer. Mammon´s got me by the balls I tells ya! Men jag är fattig som en kircheråtta, så det blir inget av med det! In your face, Mammon!

Om tio minuter drar jag till skolan. Det är mycket nu, väldigt mycket. Det är en av anledningarna till att det har vart lite klent med uppdateringar. De få dagar jag har varit ledig har jag varit för bakfull för att orka blogga. Jag och G var på It´s så 08 på conventum i fredags och såg Looptroop och Teddybears. Sjuuuuukt bra! Hade ingen aning om att Teddybears var så jävla bra live. Se dem om ni får chansen I lördags söp jag bort 64% av mina hjärnceller hemma hos Tom. Tunga puckar..






Igår premiärrepade jag och G med vårt HC-projekt. Skrev tå låtar, inspelning så fort som möjligt. Hårt, snabbt och klyshigt är ledorden.

Lyssna på lite Desmond Dekker så kommer din dag att bli bra! Fatta om man kunde sjunga på det viset! Då skulle man alltid vara glad!





Peace out!

Vote or DIE!

Vilda diskussioner har förts gällande vilket bandnamn vi bör ta till det nya projektet, och nu kan du som läsare av denna eminenta samtidsdokumenterande publikation vara med och bestämma! Låten jag postade i förra inlägget ska alltså framföras av en konstellation med något av detta namn.

Käre medborgare,
Var inte passiv!
Var inte likgiltig!
Gör en insats!
Våga visa att du har en åsikt!
Var inte en jävla kappvändare! Do it for the sake of humanity!



Alla som röstar får komma gratis till valfri spelning på vår framtida världsturné!



A new level..

..of morgonpiggness! Sedan jag började gå långa morgonpromenader så är jag så sjukt mycket piggare på morgonen, och jag har börjat äta ordentliga frukostar. I morgon har jag gått tio dagar på två veckor. Healthy shiee!!

Jag har tidigare lovat att ni ska få ta del av mitt och G´s nya projekt, och nu är det dags! Första låten är klar, en soulaktig bit som handlar om bitches n' hoes. Närå, den handlar om hjärta och smärta. Far Away heter låten. Projektet kommer kanske att heta Social Work, då både jag och G pluggar till socionom, och det ligger bra i munnen.

Här är en länk till låten! http://www.fileden.com/files/2008/9/16/2099730/Social%20Work-Far%20Away.mp3



Barnavårdsutredningar - en kunskapsöversikt.

Visst låter det roligt..

Inte? Hmmm...well, jag har tillbringat hela jävla dagen med den boken, och det blev lite overkill. Hade Adlibris levererat i tid så hade jag inte behövt mosa ett sextimmarspass, men det är som det är. Helt slut nu, ska gå och sova. Avrundade kvällen med en mkt bra film: Dan in real life. Ibland väljer tjejer bra filmer, på riktigt. Se den.

Imorgon kommer familjen, svärföräldrarna och annat löst folk och firar mig. Det ska bli trevligt. Så sov gott nu edra felchingfantaster!

Victory..

..delvis i alla fall. Igå gnällde jag loss om fitt-iTunes och kuk-dc, samt andra grejer som vägrade att funka. Så nu tror ni allihop att jag är en jävla gnällspik, men jag är även en fixare! Jag har hittat ett sjuuukt bra alternativ till iTunes som faktiskt funkar! Alla ni som hatar iTunes, kolla denna fantastiska skapelse. Lättjobbat, snabbt och enkelt : Copytrans!!!



Även dc++ fick jag ordning på, genom att pilla i routern pch sätta upp en static IP.."nu pratar du tekniskt mumbojumbo som konsumenten inte kan förstå" Se film för förklaring



Det enda som fattas nu är ett bra bloggverktyg till Firefox som fungerar med blogg.se..skitgrejer.

Nu ska jag och Mikaela ta en lång, skön promenad. Jag ska passa på att slinka in på skivaffären och köpa Metallicas nya stänkare "Death Magnetic". Den har funnits för nedladdning i över en vecka, men jag har varit duktig. Den som väntar på något gott..and so on. Här är ett litet smakprov.



Hoppas resten av skivan är lite hårdare. Jag är glad att de har gått tillbaks till det äldre soundet, värmer en gammal thrasher.

Simma lungt!

OK Computer..

Varför kan inte saker och ting vara bra från början. Varför måste jag rövknulla mitt dc för att det ska funka? Vilken jävla idiot var det som kom på iTunes? Varför hatar Apple människor? Varför måste blogg.se´s verktyg för publivering vara sämst i världen? Nu ska jag leta genom hela jävla internet efter ett alternativ till iTunes. Ett råd:köp inte en iPod. Visst, den är grym, men man måste använda iTunes, och det suger verkligen hårig jävla getpung!!!! Fuck that, köp en som går att använda som en vanlig jävla extern disk.



Tur att det finns bra musik att lyssna på för att lugna nerverna. Dagens låt: Pink Floyd : Hey You



Sug på den ni, och berätta för mig varför det inte skrivs lika bra musik idag.

It´s raining, oh baby it´s raining..

Sunkväder här i Penny idag. Skola hela dagen, inte så roliga grejer heller..men, men it beats working I tells ya!

Jag snajdade ihop en wok med lövbiff, fullkornsnudlar och wokgrönsaker, som jag och Mikaela avnjöt till ett avsnitt Simpsons. Sjukt gott!! Ikväll ska vi rigga upp inspelningsutrustningen hemma hos G, för sångpålägg och mixning. Detta betyder alltså att ni snart får höra some classic shiee!

Tog en lång promenad imorse, då jag behöver komma i tomtedräkten till jul, så det gäller att börja i tid. Det var skönt som en motherfucker, men hajja hur långt man måste gå för att gå en timme. Sjukt långt i tells you!

Här har ni en låt på temat gång.



Imorgon ska jag köpa ett par skor, för att slippa blodiga hälar och ömmande hålfötter.

Så är det..

Simma lugnt mina vänner!!

Score!!!!

Fick nyss mina födelsedagspresenter av Mikaela. Hon är bäst i hela världen!!!!

Fick två paket och ett kort. Kortet informerade om att jag ska få åka på the unholy alliance-turnén (hovet 23/11) tillsammans med Tompa! Slayer, Mastodon (två av mina absoluta favoritband!) samt Trivium och Amon Amarth. Fiiifan vad lyx!

Mastodon - The Wolf Is Loose



Slayer - Raining Blood





I det hårda paketet låg John Ajvide Lindqvists senaste roman "Människohamn". Har läst alla hans tidigare böcker, och de är hur bra som helst!

I det mjuka låg en sjukt snygg hoodie från H&M.

Tack älskade Mikaela för en underbar födelsedag!!!

Morning has broken..

11:39: Smått bakis, precis ätit upp frukosten, sjukt gott med mackor med massa örtsalt. Igår var jag och G på mitt andra hem och kollade in två st hc-band. Båda banden gjorde bra gig, men bäst var ändå Let Me Out (http://www.myspace.com/letmeouthc). Det värmde mitt old school-hjärta. Mycket bra.

MAH är ett trevligt ställe, mycket kul folk. Träffade G´s kollega, som vi förhoppningsvis ska dra igång ett HC-band med. Han har enligt egen utsago aldrig spelat. "Jag vet ju hur många strängar en bas har" var hans stenhårda kommentar. Skön lirare! Det blir nog svinbra. Tänker pusha hårt för att vi ska heta mangelrum. Bästa bandnamnet evvah!!



Efter HC-banden så spelade Osten Af Mozarella. Jag fattar verkligen inte hur han har blivit så pass "stor" på undergroundscenen. Han är verkligen helt kass. Det enda som är bra med honom är artistnamnet. Ja, och en låttitel, alla vägar leder till Tajjen. Hmmm.

Här har ni en av världens bästa rappare, för att glömma Osten. Kanye West - Can´t tell me nothin' i en sjukt skön video med Zach Galifianakis.





Ikväll kommer Mikaela hem, och då får jag födelsedagspresenter! Oh, yes.

Klart slut.



Bilder från Kefalonia, Grekland



Hotellrummet, första kvällen. Enkelt och fräscht.





Jag på första lunchen.



Det blev en och annan Mythos..



"Take me to your leader"



Mikaela på restaurant.



Jag på restaurant.



Mera brännvin!



Möjligtvis berusad.



Stranden i Skala, orten där vi bodde.



På Italiensk restaurant. Sjukt god mat.



"Hubba Hubba!!"



Första stoppet på bilutflykten, en strand i en by på västra kefalonia.



Jag körde hela tiden, Mikaela var livrädd. Opel Corsa med motor som en symaskin och väldigt branta backar och smala vägar.


Mikaela är snyggast i Argostoli i sin MariMekko.



Kaffe på ett café i Argostoli.



Mikaela gillar glass.



Bergsgetter som vägrade att flytta på sig.



Mirthosstranden. En väldigt vacker plats.



Jag lär grekerna hur man ser hård ut.



Vi förlovade oss för andra och sista gången. I havet vid Mirthosstranden..poetic shiet, naam sayin?



Mikaela i Fiskardo, en väldigt mysig fiskeby på norra Kefalonia.



Jag stör friden i en gränd.



Sjuuukt snyggt!



Mela tittar efter flygplan?



Snyggt kort på nyförlovade händer.



Café i Fiskardos marina.



Ute och äter sista kvällen i Skala.



Sista drinken.

Det var en underbar vecka. Mikaela är den bästa resekamraten. Sjukt rolig, sjukt snygg och helt fantastisk. Älskar dig!

Nu är vi tillbaka i Penny. Sitter själv i lägenheten och borde plugga. På min tjugofjärde födelsedag. Som Mikaela sa: "Hade du haft en boll i handen så hade det varit mycket synd om dig!"

Ikväll blir det hardcorespelning på mitt andra hem, jag och G ska tear it up like it´s nineteenninetynine!

Här har ni en gammal HC-stänkare för att komma i stämning. MDC (Millions of dead cops) - Corporate Deathburger




Hååååååååceeeeeeeeeeee!

RSS 2.0