.:grekland:.

Hittade denna lista på Jennies blogg och tänker nu fylla i den! "Intressant" säger ni nu. Damn right!

För 5 år sedan...
Gick jag i trean på medialinjen i Surahammar, bodde hemma hos mamma och pappa och hade nyligen vart i Turkiet med Mikaela, om jag inte minns fel. Spelade trummor i Smirnoph och sjöng i Sanctuary/1000 Maniacs.

För 3 år sedan...
Bodde jag på skolgatan i surahammar med Mikaela, var arbetslös och jobbade svart åt en snickare. Fick senare på hösten jobb på Måleriproduktion, to this day det värsta skitstället jag någonsin har satt min fot på!

För 1 år sedan...
Var jag nyligen hemkommen från Turkiet, andra vändan, bodde på östergatan i Surahammar och jobbade på Bodycote. Hade nyligen bestämt mig för att läsa till socionom och sparade pengar till Thailandsresan.

För 3 månader sedan...
Höll jag på med min andra hemtenta (VG) och skulle precis till att flytta ifrån Tunnbindargränd i Örebro (23,6 kvm) för att än en gång flytta ihop med Mikaela, denna gång på Gustavsgatan i Örebro. Jag och G fick våran replokal i denna veva.

Igår...
Spelade jag med T och Magnus, grillade hemma hos svärföräldrarna och kollade på film med Mikaela och mina föräldrar.

Imorgon...
Åker jag och älskling till Kefalonia, Grekland. Najs!

Om ett år...
Ska jag förhoppningsvis snart börja fjärde terminen på socionomprogrammet, och har därmed klarat av mer än hälften. Bor i hop med Mikaela och har ett ännu finare trumset. Spar antagligen till en tvåveckors resa till västindien. Kan även ha blivit rockstjärna (any day now!)

Så är det..ser onekligen lovande ut. Nu ska jag ta en öl och slappa en stund. Peace out!

Tearin it up in Penny like a motherfucker!

Första semesterveckan går mot sitt slut, och vilken skön vecka sen!

Jag och Mikaela kom till Örebro i lördags kväll och inledde med en rejäl slapparkväll med pizza och film. På söndagen kom G till Penny och jag och Mikaela gick med honom på The Dark Knight. Sicken stänkarrulle..jag jublade högt under vissa scener. Riktigt stenhård ätsjön!!!



Heath Ledger var otroligt skön som Jokern...snacka om psykfall!!.

På tal om psykfall, Mikaela visade mig en tråd på ett forum som hon brukar besöka och diskutera inredning och kakor n shiet. Inlägget i fråga var skrivet av en uppenbarligen verklighetsfrånvänd "mamma" som på fullaste allvar menade att hon borde få ta med sin "pojke" på föreläsningar. På högskolan.

Konstpaus.

Konstpaus.

Konstpaus.

ÄR HON HELT JÄVLA SLUT I HUVUDET??? Svar: Ja. Denna mamma-mamma (ni vet typen, dom är verkligen mamma i alla situationer, deras barn kommer alltid först, och gud nåde den som inte tycker att hennes lilla Ansgar är den pötelipötaste lilla tossesnutten som någonsin har funnits) läste tydligen till lärare eller liknande och var (citat) "MÖRKRÄDD" för att dessa människor en dag skulle jobba med barn. Herregud, won´t somebody please think of the children. Face it din korkade vagnkörande, köträngande, menande-blick-kastande (på alla som inte jublar när hennes bajsfabrik lyckas riva halva matbutiken), chokladsvullande, fikaskvallrande, skitviktiga, jättenöjda, supersambogifta idiot. Ingen annan än du själv älskar ditt barn lika mycket som du. Inte ens (varning för radikala åsikter ahead) de som en dag kommer att få det tvivelaktiga nöjet att försöka uppfostra honom medans du krystar fram en ny. Dagis- och skolpersonal kommer inte att få det lätt med lilla Ansgar då hans mamma (som han förövrigt kommer att jämföra alla kvinnor i hela sitt liv med, antagligen i sängkammaren med) har tutat i pojkvaskern att han är den vackraste, bästa, mest okränkbara och underbara individ som någonsin har funnits.

Det som skrämmer mig mest är att denna kvinna tydligen ska jobba med barn i framtiden. For fucks sake, en hel generation i Bromölla (eller vilken jävla håla nu hon och Peter, ni vet han som faktiskt har en kuk större än en fullvuxen avelshingst om man ska tro mammans insinuationer på tjejkvällarna, har köpt sig ett gillugt litet radhus som ska pyntas tills de bärande balkarna i kontruktionen ger vika under alla jävla shabby-chickprydnader mamman har köpt på Tradera) kommer garanterat att sluta sina vuxna liv på säkerhetsavdelningen på Kumla. Won´t somebody please think of the children!!!



Mikalea frågade i detta forum om det, med mammans resonemang, var ok för en veterinärstuderande att ta med sig sin häst på föreläsningar, eller om en socionom kunde ta med sig en tjackpundare. De som var där skulle ju senare jobba inom respektive fält, så varför inte??

Anyhoo, resten av veckan har vart slapp som en motherfucker. Jag och Mikaela har lagat mat, kollat på film och serier och bara haft det skönt. Jag har även spenderat mycket tid i replokalen, där jag har spelat in trummor för G´s låtar. Han skriver ruskigt bra skit, så det var ett rent nöje. För att parafrasera en gammal entombedintervju, G är inte LL Cool J, han har aldrig behövt försvinna. Han skiter ut musik, vi andra försöker bara skopa upp den. Slänger upp låtarna här så fort de är klara.

Carro har varit här på besök, morsan och hennes kompis Camilla också. Trevligt att känna att familjen inte har disowned mig trots en flytt över länsgränsen.

Imorgon åker vi till Sura, jag ska fira farmors sjuttioårsdag, sen ska vi förbereda oss för greklandsresan. Jag ska även lira med T och Magnus, kul att köra lite Hendrix. På tisdag bär det av till Skala på Kefalonia. Kefft =). Ska bli så jävla skönt med lite värme. Svensk sommar är ju som vanligt en jävla besvikelse. Slänger upp bilder här när vi kommer hem.

Väl hemma så börjar skolan igen. Ska bli kul, men ser jag en bebis på en föreläsning så skjuter jag föräldern.



Dagens låt





Little Wing med Jimi Hedrix. Lyssna på den nu Carro!

Simma lungt så hörs vi!!!

Två timmar och tio minuter..

..sen smäller det! Slut på jobb, glass och ballong i två veckor! Hell yes it feels fucking good to be me, thx for asking!

Kvällen i bilder (förhandsprognos)

1.

Ja, jag vet att det bara är jag och JohnJohn som kommer, de andra är imaginary friends!

2.

Ölhävartävling

3.

JohnJohn hittade vinet! Fiesta!

4.

Jag blir lite röksugen.

5.

JohnJohn däckar som vanligt.

6.

Jag påväg hem, fick lov att prata med sheriffen.

Another night to (not) remember!

mmmm...beer...

Tolv timmar och fyrtiotre minuter...and counting

Sen går jag hem för i år från denna gravkammare som kallas Bodycote HIP AB. Det känns obeskrivligt skönt, men jag ska försöka få er att förstå vad det är som gör mig glad att slippa detta ställe i tio månader.

Gubbarna..dom jävla gubbarna. Vissa är väl ok, de flesta tillochmed snälla. De är dock bittrare än en shot Fernet. Gnälla, klaga och snacka skit om varandra är deras huvudintressen. Stackars den gubbe som råkar få chansen att ta ett kliv upp i hierarkin. Nöjd och glad går han hem för dagen, för att nästa dag, den första med den nya befattningen, möta trettio arga ansikten i fikarummet.

-Den där jäveln har aldrig jobbat ordentligt i hela sitt liv, bara slickat röv. Sen luktar han illa också.
-Ja, för att inte tala om vilken jävla timtjuv han är. Hörde ni förresten att han super som fan?
-Ja, kärringen lämnade ju honom -87 så det kan man ju förstå!
-Jojo, där ser man ju hur mycket de har i huvudet uppe på kontoret..jävla slipsnissar.
-Han har visst knullat kärringen Johansson på kontoret hörde jag.
-Jojo, den springfittan, det kunde man ju förstå. Gubben hennes räcker väl inte till.

Detta är inte ett dugg överdrivet, såhär går snacket om "småpåvarna" nere på golvet. Den "småpåve" som tar sig ton och ryter ifrån åt de värsta skitsnackarna får det ännu värre. Han blir garanterat utfryst, baktalad och svartlistad av majoriteten av gubbarna. Fy fan för dessa missunsamma människor. Det värsta är att de yngre blir likadana.

Förmiddagsskiftet..dessa arla morgunstunder med uppstigning vid fem tar fan knäcken på mig. Jag är som en jävla zombie fram till lunch, och kvällarna blir innehållslösa på grund av trötthet. För att citera Klimp: "Fiiii Faaaan!"
När fredagen väl kommer är man oftast så jävla slut så att man inte ens orkar kröka. Vad är det för liv?

Arbetsuppgifterna..nej, det är inte kul att mäta en klump stål som någon jävla norrman ska ha i ett oljeborrtorn.

Jag och JohnJohn var uppe på bolaget på lunchen och köpte två st femliterskaggar till hans draughtmaster. Imorgon firar vi med pompa och ståt att min sejour på fabriken är över. Det ska bli så jävla nice!



In i dimman!!

Vi har roat oss de senaste två dagarna med att äta svinigt starka kryddor rakt av. JohnJohn hade med sig en krydda som kallas Birdeye som tydligen skulle vara stark. Den åt vi igår, och det var ett grymt drag i den. Idag kontrade jag med morsan homegrown chili. Oh.My.Fucking.God vad stark den var. Drack fem glas vatten och åt en skiva bröd, och ändå ville det inte gå över. Undrar vart den ligger på Scoville-skalan?

Jaja, nu ska jag mäta lite på en stor fyratonsgrej. Manligt som fan! Simma lugnt..


Graveyard shift

Ja, nästan iallafall. Jobbar eftermiddag denna vecka, som även är min sista för i år på jobbet. Känns jävligt skönt att se ljuset i slutet på tunneln! Skönt är även att Mikaela jobbar eftermiddag, så vi kan ha långa, sköna mysiga morgonstunder tillsammans! Its the shiee i tells ya! För att dra ett Danko Jones-citat: "Hot hot, hot hot, hot, hot damn you´re the woman for this man". Fan vad het du är Mikaela! Min banditqueen, bitches n hoes!

Helgen var jävligt bra den med. T kom till penny för ett rep med Captain D. för första gången på evigheter. Det gick riktigt jävla bra, och på lördag ska vi vara goda människor och göra ett sista minuten-gig på Skogslund här i Surahammar. Det kommer att bli fett, öppnar med ett bluesjam för att sedan riva av hit efter hit. Alla är välkomna!

Sitter på jobbet, så ingen låt idag heller. Tänkte dra ett tv-tips istället. HBO har en ny serie som heter Generation Kill med Alexander Skarsgård i en av huvudrollerna. Handlar om ett gäng amerikanska soldater i Irak och deras vardag där, under ledning av den otroligt sköna filuren Godfather. Fyra avsnitt finns för nedladdning hos din lokala piratsida, det femte släpps imorgon.


Shieee! Bara sju avsnitt..what the fuck!!! Jag som hoppades på en långkörare, well well..för att quota Nelly "All things must come to an end" True bitch, true!!!

Jäjä--nu ska jag cykla hem! Simma lungt era gamla djävulsdyrkare!!

Lokalkändisar!

Min älskade grävde fram denna artikel från VLT, där jag och G blev intervjuade angående vårt band som vi har med Tjoffe, Captain Doghound: http://www.vlt.se/artikelmall.asp?version=697424. Låtar kan ni lyssna på här: http://www.myspace.com/captaindoghound .

Blir ett kort inlägg idag, sitter på jobbet och självdör med en bunt gamla gubbar. Det är verkligen heeelt värdelöst, och jag längtar till skolan mer och mer. En bekräftelse på att jag gjorde rätt val när jag bestämde mig för att börja plugga. Inte blir det något youtubeklipp heller, då någon viktig IT-nisse har spärrat allt kul på internet. Jaja, det är som det är.

Idag ska jag spela Hendrix med Tjoffe och Magnus. Först blir det en vända till Musikshopen, jag behöver nya stockar. Jag förbereder mig redan nu genom att upprepa ett mantra : "Jag har inte råd med virvel eller cymbal, jag har inte råd med virvel eller cymbal". Hoppas att det funkar...



Nu ska jag se viktig ut en stund, sen är det snart dags för lunch. Tänkte bara dela med mig av en av livets oundvikliga sanningar, snodd från Mikaela, som kom till denna insikt en dag på OKQ8, där hon jobbar:

"Förr eller senare tar korven slut"

Sweet(?) home Surahammar..

Det har inte blivit några nya inlägg här på ett tag, då jag är tillfälligt tillbaka i Surahammar, där jag har växt upp och bott i nästan tjugo år. Inspirationen till att skriva har fått stå tillbaka för arbete på fabriken och badvändor till familjens sommarstuga i Brattheden utanför Ramnäs. Sjukt nice, stugan är sommar för mig. Nu är vädret normalt igen (läs:17c och regn), så därför sitter jag här. Helgen har varit lugn, då vi har varit hundvakter till svärföräldrarnas franska bulldog. Skönt att ha villan för sig själv en helg, men nu längtar jag till Pennybridge. 

Körde Tom och hans flickvän till Arlanda igår. Alltid lika bittert att åka dit utan att åka vidare. Snart är det min tur dock, då jag och Mikaela åker till Grekland om mindre än en månad. Gillar verkligen Grekland. God mat, skönt klimat och trevliga människor. Funderar på att hyra en bil och åka en vända runt ön. Är osäker på om jag får hyra, då jag har haft körkort så pass kort tid. Mikaela törs nog inte köra, de kör ju som bekant lite galnare där än hemma i lugna, trygga Svedala. 

Idag tog jag och Mikaela en tripp till V-ås för lite shopping och ett besök hemma hos syrran. Det är en död stad, I tells ya. Inte många som var på stan, trots att det var en Söndag relativt kort från löning. I penny är det alltid massa folk på stan, men västerås är helt dött. Det kan vi tacka lågprisladorna som har poppat upp i "förorterna" för. Visst, det är lite billigare, och gratis parkering..men vad fan! Det är ju helt odugligt med dessa lysrörshelveten fulla av wt-kärringar och deras osnutna "Cevin och Thindrah" som springer runt i Foppatofflor och sliter upp förpackningar och förpestar luften för alla andra. Fy fan! Socialbidraget går oavkortat till sockersmäckade lågprisdrickor och Levelcigaretter. Farsan får en ny porrtidning och en låda rumänsk fulöl att skölja ner mikromaten med. Hahaha, och jag ska bli socionom! Det blir nog kul...

 Här kommer en låt som är lite emo, men den är jävligt bra. 36 crazyfists från alaska med låten Bloodwork


Var i replokalen här i Surahammar med Magnus och Tjoffe och spelade Hendrixlåtar här om dagen. Spelade i fyra timmar och spräckte nog ett blodkärl i ögat, men fyyfan vad kul det var! Magnus är en överjävlig gitarrist ocg jag och Tjoffe är ju som bekant en rythmsection tajtare än ett kamelarsel. Vi ska kanske spela på mc-klubben Mashed Kidneys 30-årsjubileum nästa år. Ett par tusen packade knuttar...vore ju kul!

Jaja, peace out..och kom ihåg att hasch ger ingen bakfylla =)

RSS 2.0