®

Ahhh...fyfan vad skönt det är att vara ledig. Jag har haft en helt underbar helg! Softat med Mikaela, bio, god mat och lata dagar. Spelat hardcore med G har jag hunnit med också. Fyra mycket bra låtar som förhoppningsvis blir klara inom en snar framtid!

Filmen vi var på heter Låt den rätte komma in och är baserad på John Ajvide Lindqvists bok med samma namn. Filmen var helt ok, tre av fem, men den saknade mycket av skräcken och gore-bitarna från boken. Den var grym för att vara svensk, men det säger ju inte så mycket. Hoppas att  hans nästa film blir bättre, den ska baseras på boken Hanteringen av odöda, en riktig zombiestänkare!


Från filmen.

Imorgon är det dags för hemtenta. Ångest for life!! Jag skriver nog inte så mycket här under tiden, men vi hörs när vi hörs!

Här är en riktig ångestlåt, Shining - Neka morgondagen


I am a lazy motherfucker!

Så är det. Satt här och försökte komma på varför jag inta har bloggat på över en vecka, och kom fram till att det är för att jag har gått in i en riktig latperiod. Jag går knappt på föreläsningar, jag pluggar aldrig, jag har fuskat med morgonpromenaderna, jag har inte klippt mig. Jag kollar på film, serier och läser modern drummer istället. Klart skönare, men jag ska bättra mig på bloggfronten, I swear to Vishnu.



Om ca fem minuter ska jag och Mikaela gå upp på stan för att gå på bio, låt den rätte komma in. Sjukt najs! Blir en update sen för att berätta slutet för er som inte har sett den!

Annars då John, what you been up to?

Jovars, jag har spelat in några trumgrunder till mitt och G´s HC-band. Vi ska nog heta German Candu, slänger upp lite här sen. Jag har vart i skolan också, lite grann i alla fall.

Nu ska jag gå, but thanks for watching!

Peace Out/ Haddam Sustain

Cuttin' class!!

Haha..vad korkad jag är - stannar hemma från skolan, trots att jag får dåligt samvete..men det är jävligt skönt! Ikväll är det trumclinic i B-Salen, och sen ska jag på klassfest. Real nice! Hoppas att det kommer många klasskompisar.

Ska bli riktigt kul att se lite bra trummisar, en bra inspirationskälla. Den här liraren kommer, bland annat:

Morgan Ågren
(trummor) och Fredrik Thordendal (gitarr)  - Sol Niger Within



Nu ska jag lägga mig i fosterställning och tänka över mitt liv! Peace!

Långlunch

Två timmars lunch idag, pga sunkig planering från skolans sida. Skönt att komma hem en sväng mitt på dagen, jobbigt att behöva åka tillbaka! Mikaela ligger och sover i soffan, så jag måste nog ta och väcka henne snart..alltid lika spännande!

Har haft en sjukt härlig helg. Knappt vart utanför dörren, bara slappat och tagit det sjuuukt lungt. Läste sista Harry Potter-boken, den var helt vansinnigt bra. Längtar som fan till nästa film nu! En annan film som jag ser fram emot är filmatiseringen av John Ajvide Lindqvists "Låt den rätte komma in". Kan bli hur bra som helst, om man ska tro de som har sett den på förhandsvisningar.

Trailer:


Hoppas dom inte har fuckat upp denna, har inte sett en riktigt bra film sedan Sunes Sommar. Nu måste jag dra till skolan igen. Här är en relaterad stänkare.

Ramones - Rock N Roll High School



Nostalgi!

Blev nyss  påmind om den otroligt sjuuuuukt bra gruppen Madness från England. Påminner mig om när jag och skin-Johan drack en massa öl och sprit, härjade runt på bäckby/råby och fulade oss. Många gånger lyssnade vi då just på madness. Alla måste lyssna!!! What would´nt I give to be 17 again!

Madness - Baggy Trousers




Madness - One Step Beyond



To cool for school!

Japp det är jag! Har pluggat som en mothafucka idag..helt sinnessjukt tråkigt att skriva menlösa små reflektioner och formulera sketna små diskussionsfrågor. Ämnet är behjärtansvärt- kvinnor som får knogmackor till frukost- men uppgiften var sugig! Varför kan vi inte få rita en tecknad serie istället?!? Här är mitt bidrag:



Mycket roligare!

Nu ska jag gå och duna! Hörs!

Morgonstund har böld i mund

Nu ska jag snart gå ut och gå min traditionsenliga morgonpromenad, och det ska bli riktigt skönt. Mikaela ska med, alltid lika trevligt när jag får hennes sällskap! Igår var jag ner och hamrade på trummorna en sväng, tillsammans med min iPod. Lirade lite Solomon Burke, Strebers och Chris Cornell. Sjukt bra! Sen kom G, och vi hade ett riktigt monster mammoth jam. Ikväll ska vi spela in lite hardcorelåtar, slänger upp här så fort de är klara!


Chris Cornell - Can´t change me



Auf Wiedersehen.

Tuesdays´ gone..

..snart iallafall. Kom nyss hem från skolan, grupparbete på förmiddagen och föreläsning om hedersrelaterat våld/våld mot kvinnor. Helt Ok, även om föreläsaren var småseg. Funderar på att gå till replokalen och spela lite trummor, det är nästan alltid kul.


Mina älsklingar!

HIttade en god väns blogg alldeles nyss, Markus. Det är mycket roligt med vänner som bloggar. In och gratta honom, han fyller  idag!

Sitter nu och lyssnar på en gratis-CD från skivbolaget Peaceville. Bolaget har akter som At the gates, Darkthrone, Autopsy och Bloodbath på sitt samvete, så det är en hård stund. Alltid kul med ny musik!

Sug på den här gamla At the gates-stänkaren!



Nu ska jag steka pytt! Peace out mah biatches n' hoes!

4.611 m..

..ja, så lång är enligt hitta.se min morgonpromenad. Det tar ca 45 minuter att gå. Jag har nu gått fem dagar i veckan, i fyra veckor. 92220 meter. Många steg..92,2 km..jag har snart gått hundra mil!!! I´m the man!

Jag kan med stolthet sjunga 500 Miles!! Snart iallafall



Tänkte bara skryta lite!

Long Dick Of The Law

Fick P-böter igår..600:-..av polisen! Har dom inget bättre för sig??!? Knarkarmördargalningar överallt, men p-böter är prio ett. Polismyndigheten är en av Sveriges få vinstdrivande myndigheter. Bitches...jag ska pysa däcket på nästa snutbil jag ser!

Gick på stan idag med Mikaela, hennes syster och systers pojkvän. Mkt trevligt, käkade BK och fikade på Njuta. Marre gnällde över en ljummen smoothie, men annars gick det bra. Hittade en snygg mössa på indiska..



Bode jag ha köpt den? Jag ser ju riktigt arty ut i den =)

Denna låt tillägnas Polismyndigheten i Örebro! Sug i er bara!



They can suck my long sugardaddydick all day!

RSS 2.0