Ring, klocka ring...

...nu är det the end of days. Sista dagen på det otroligt händelserika året 2008. 2008 har varit en motherfucker på vissa sätt, och bra på andra sätt. Händelserikt är ledordet. Hoppas att 2009 blir lite lugnare, lite softare.

2008 - The Timelapse

Thailand i januari - sjukt najs semester, underbart land. Apor på stranden, billigt och gott att äta och dricka. Fantastiskt väder och trevliga människor. Längtar redan tillbaka.



Skolan började i januari, dagen efter vi kom hem från thailand. Ett brev som vi hade fått under semstern talade om att om man inte närvarade på uppropet, vilket vi inte gjorde, förlorade man sin plats på utbildningen. Skräck! Som tur var fanns det några platser kvar, så det löste sig. Första veckorna i skolan var förvirrande, men jag lyckades ändå ta mitt efterlängtade körkort under denna tid. Jag hann vara glad i några dagar, sen tog det slut mellan mig och Mikaela i början på februari. Helt knäckt fixade jag en lägenhet i centrala örebro. 23,6 kvm, kokskåp och allmän misär.



Detta var en högst turbulent period i mitt liv. Fram och tillbaka mellan mig och Mikaela, samtidigt som jag bodde själv för första gången och dessutom gick i skolan. Hade det inte vart för min kära vän Gabriel så hade det kunna gå hur som helst. En klippa i stormen helt enkelt. Big up! Våra ölkvällar var ljuspunkten under denna tid. Här är vi påväg ut till Indigo.



Självklart så kunde inte honan hålla sig ifrån mig, hon behövde the määän. Men nu visste inte jag. Skrik och panik...vad göra???? Funderade länge och väl, och kom tillslut fram till att jag inte kunde leva utan henne. Min bandit queen.



Vi bodde i princip ihop i min lilla skokartong i ett par månader, sen fixade vi lägenheten vi har nu. En tvåa centralt, som vi nyss fick förstahandskontrakt på. Jag och G fixade replokal i maj, bara ett par veckor innan skolan slutade.



Första terminen på socionomprogrammet gick riktigt bra, och sommaren var mest jobb hemma i Surahammar, dock med några sköna ledigheter i Penny. Höjdpunkten på sommaren var min och Mikaelas resa till Kefalonia, Grekland. Bilhyrning, bad, förlovning, mat, sprit och allmänt soft. En perfekt uppladdning för höstens studier.




Studier, studier, studier...hösten har handlat mycket om skolan. Grupparbeten hela tiden, men jag har haft en kanongrupp hela hösten så det har gått mycket bra. En tenta down, one to go. Jag och G har spelat in en hel del, men det är slut med det nu iom inbrottet och G´s Indien-resa.

Jag har även spelat mycket med mitt Sura-band, Freak Flag. Vi spelar mest Jimi Hendrix-covers, och har än så länge haft en spelning inför publik.

Vintern hittils har varit skön, förutom inbrottet. Mycket ledigt från skolan, skönt hemmahäng och hyffsat mycket spelande. Julen har varit soft, och nu är det alltså nyårsafton. Jag och Mikaela ska äta god mat, dricka och bara ha det trevligt tillsammans. Kanske går vi till slottet och tittar på fyrverkerier, kanske inte. Hursomhelst så ska vi ha en skön nyårsafton. Slänger upp bilder på maten senare!

Ja, året har som sagt varit ganska intensivt. Det har varit mycket av det mesta, för mycket av en del och för lite av annat. Nu hoppas jag att 2009 bjuder på resor till varma länder, mycket spelande, renovering av lägenheten, bra kurser i skolan och att mitt och Mikaelas liv och förhållande blir ännu mysigare! Vi har det väldígt, väldigt bra ihop och trivs med varandra här i Penny. Vem vet, nästa år kanske vi tillochmed skaffar...en hamster!

Gott nytt år till alla vänner, ovänner, gamla idioter, inbrottstjuvar, andrahandsuthyrare, krogvakter, klasskamrater, föreläsare, lapplisor, försäkringsbolag, hyresvärdar, mumintroll, homsor och familj och släkt. Peace in the middle-east!!!





I´m the illest mc..

..i min lägenhet iallafall. Har åkt på någon slags halvmagsjuka, only dookies, no pukies med andra ord. Har mått som en rutten bäver hela dagen, men nu börjar det gå mot ljusare tider. Tur att min bandit queen pysslar om mig och lagar mat unt so weiter. Jag har fördrivit dagen med att kolla på film och serier. Jag vaknade åtta/halv nio av ett illavarslande lågfrekvent rumlande i min mage, och var tvungen att ställa in min play date med G. Mikaela sov till 15:18 (undrar om det är något fel på tösabiten), så jag hann kolla på death race (dumskalleaction av hög kvalitet) dude, where's my car? (pundarhumor) och friday (mer pundarhumor) innan min kära vaknade.







Har även mosat genom två dvd från nya simpsonssäsongen..mina ögen kommer snart att ramla ur. Mikaela lagade mat till mig och handlade, flyttade bilen samt var allmänt snäll mot mig hela dagen. Hon är fin hon!

Jaja, skriver mer när jag har mer energi. Fridens liljor.

Guess who's back..

..back again
John is back,
 tell a friend!

Guess who's back?
Guess who's back?
Guess who's back?..unt so weiter. I penny alltså, efter en soft julvecka i Surahammar med omnejd. Jag och min bandit queen öppnade med dryckjom och bakpotatis tillsammans med Carro och Johan dan före dopparedan. Vi spelade bingolotto, ni vet julspecialen med fyrtioelva bilar och miljons änd miljons i vinster. Ingen av oss vann så mycket som en enda rubel, vilken ripoff!

En liten avstickare här,

Kommer ni ihåg tidningen Pyton som förfärade mammor och fördärvade ungdomen på nittiotalet? I den parodiserades av någon anledning just bingolotto hejdlöst ofta. Jag vill minnas att ett nummer hade "Lokets kallingar" som bilaga. Det var ett par finska porrisar i plast som var leopardmönstrade, och utsmyckade med en gul fläck där framme och en brun fläck där bak. Stor, stor humor! De hade även en seriestrip en gång som handlade om en framtida, uppdaterad variant av bingolotto - BingoBANGO! Pensionärer som skulle dra ut säkringen ur en handgranat utan löständer, och sedan hålla den så länge som möjligt med sina parkinsonhänder. Den som inte sprängdes vann. Sjukt kul!

Julaftons morgon käkade vi skinkmacka, och sedan styrde Mikaela kosan mot föräldrahemmet medans jag och resterande familj åkte till Westarose för att fira med syster, David, Eddie och Davids mor+sambo och syskon. Mycket trevligt. Efter det drog jag till Mikaelas föräldrar för en snabb visit, och sedan drog vi hem till mitt pojkrum och öppnade våra presenter till varandra. Jag fick Simpsons säsong 11 och en helvetiskt snygg Fred Perry-väska av Mikaela, så nu behöver jag inte se ut som en hemlös som sover i universitetets kulvertar..ja, plastpåse n shiee ni vet. Mikaela fick en Muminmugg från arabia, muminböcker (ja, hon samlar), smink, smörj och smycken. Och nej, jag menar inte att hon fick stryk när jag skriver smörj, jag menar smörj för torr hud..bodybuter. Försökte bara köra en ordlek, men nej nej..pärlor för svin.



Juldag och annandag spenderades hos Mikaelas släktingar och med spelkväll hemma hos pearsen. Annandagen bjöd på galej av bästa sort. Jag och David gick på Looptroop på Konrad (old-school) tillsammans med Mange och Josefin. Det var ett helvetiskt drag, och jag träffade gamla vänner. Sinnesjukt rolig kväll, truppen levererade som alltid. Vaknade 06:30 dagen efter av att min systerson Eddie klättrade upp på mig och dreglade lite. Jobbigt, men mysigt. Mellandagarna har ägnats åt att flytta surareplokalen till Mashed Kidneys klubblokaler i skultuna. En klar förbättring. Larm, bar, enarmade banditer och egen scen. Fräsigt att repa hos en MC-klubb! Igår hade jag, Mikaela och the pears filmkväll. Vi såg en riktigt bra, rolig film som heter In Bruges. Svart humor och skön dialog. Se den.



Idag var jag på Åsby och handlade kött för fyrahundra (presentkort) medans Mikaela var i Westarose och shoppade like a motherfucker. Nu är vi tillbaka i vår kära lägenhet och har haft en skön kväll med Simpsons och pizza. Imorgon ska jag och G på stan och se om det finns några billiga luder. Nej, förlåt, jag menade kläder. Ledig till den sjunde, så livet leker!

Nu ska jag ta och väcka min kära och se om hon vill hitta på något kul. Ha det bra!!!

Suget, det berömda suget...

. . .efter att spela trummor har satt in med besked. Då mina kära, älskade sonortrummor för tillfället står inlåsta i ett förråd (fan, vilket konstigt ord egentligen) i huset där vi repar, på grund av inbrottet, så är det en praktisk omöjlihet att få lira lite. Det gör fysiskt ont, strax nedanför mjälten..en molande smärta.

Jag älskar att spela trummor. Det är så sjukt roligt och avkopplande. Att efter en stressig dag få åka hem, byta om till sköna träningskläder, packa ned iPoden och sticka till replokalen för att lira trummor är helt underbart. Jag brukar börja med lite allmänt bankande, sköna takter, lite solo, feta fills..sen trycker jag igång iPoden och spelar till den skiva som för dagen fyller min kropp med trumsug. Det kan vara Solomon Burke, Mastodon, Looptroop, Groundation, Chris Cornell, Bad Religion eller vad fan som helst.

Ibland när jag sitter där bakom trummorna så blir jag sugen på att skapa en ny uppsättning. Det är unikt med trummor, man bygger instrumentet runt sig och har därför väldigt många möjligheter. Jag brukar rotera mellan tre uppsättningar:

Så ska det låta-setupen: Vanlig bland yrkesmusiker, därav namnet. Två hängpukor, ovanför baskaggen. En golvpuka. Mycket ergonomisk och tight setup, ser dock lite musikskola ut, och begränsar ganska starkt placeringen av riden. Hittar ingen bild av mina trummor uppställda såhär, men här kommer någon annans:


Rocksetup:
Funkar till det mesta, trots namnet. Vanlig bland rock/punk/blues-trummisar. En hängpuka, en/två golvpukor. Skön som fan, svinbra rideplacering, snyggast av alla (mina trummor):




Fattigmans-metal: En riktig metalsetup har två baskaggar, därav namnet. Två hängpukor förskjutna till vänster om kaggen, en/två golv. Skön, bra rideplacering, men ganska ful om man (som jag) bara har en kagge. Hittar inga bra bilder på mina trummor med denna setup, så det blir någon annans:



Icke att förväxla med en äkta metalsetup:



Nästa gång funderar jag på att köra något oortodoxt, bara for the hell of it.

Sådärja, nu har jag tråkat ut er! Jag spenderar även en stor del av min vakna tid med att tänka på trummor, läsa trumtidningar, diskutera trummor på forum, titta på andras trummor, fundera på framtida köp av trummor, spela trummor på bord. Det har gått så långt så att jag varje kväll innan jag somnar tänker en stund på trummor. Inatt drömde jag att jag var på en stor musikaffär i USA och testade konstiga trummor och en Sabian oZone-crash



Den lät bra. Jag ska köpa en sen.

Jag är alltså en riktig nörd, och stolt över det. Tänk om jag inte hade haft musiken, då kanske jag hade varit intresserad av (hemska, hemska tanke) sport. Fyfan vad lame, nej tacka vet jag musik!!! Det är ju ascoolt, till skillnad från exempelvis fiske, jakt, sport, datorer, bilar eller annat krafs! Fyfan!

Jullov like a motherfucker..

..up in here! Blev klar med sista grupparbetet för terminen, social utredning, idag. En arton dagar lång ledighet skall nu firas med pompa och ståt. Ska bli mycket, mycket skönt att bara slappa som en tok i nästan tre veckor..fyfan, jag kommer nästan i byxan när jag tänker på det!



Idag ringde jag till mitt försäkringsbolag för att se om de tänkte ge mig pengar för att mina fina, älskade musikprylar blev stula av någon/några jävla fitta/or vid inbrottet. Inte en chans. Så nu ska jag, the american way, lägga en slant på en till försäkring som täcker "stöldbegärligt gods" utanför hemmet, för det täcks inte av borta-skyddet. Jag frågade kärringen huruvida en hög med grus var det enda icke stöldbegärliga hon kunde tänka sig. Hon svarade inte riktigt på den frågan. Så, god jävla jul till folksam hemförnedringar. Sug min kuk.

Vårda språket, säger Mikaela, annars googlar min framtida arbetsgivare mig och jag blir socialfall pronto! Jaja, då behöver jag ingen hemförsäkring iallafall.

Idag får vi förstahandskontraktet på lägenheten, så det är en positiv sak i livet just nu. Hoppas att vi får måla om, då väggarna ser ut som beige schweizerost. Nu ska jag och min älskade titta igenom och såga varandras sociala utredningar. Vi hörs! Big up till er som orkar kommentera ibland, så att jag vet att jag inte eldar för kråkorna så att säga...

Knullad i röven..

..känns det som. Fick ett samtal av min replokalssambo idag. Inbrott. Tog en taxi dit från stan, kommer in och ser att grejer saknas. Mycket grejer, cymbaler, mickar, gitarrer, mixers, kablar och annat smått och gott. Grejer för i runda slängar fyrtiotusen..känns inte bra. Jag själv blev av med grejer för ca 5.000:-, så jag klarade mig i sammanhanget lindrigt. Gabbe blev av med sin Gibson Les Paul och ett antal effekter och mickar. Grejer för i runda slängar 15.000-20.000:-...jag lider med min redan ekonomiskt utsatte vän. Så skiten står mig upp i halsen, känns som att jag bara vill spy.

 Får jag reda på vem som ligger bakom detta så ska jag personligen knulla dem i ögonhålorna tills ögonen ploppar ut ur näsborranrna, samt dra ett rivjärn på deras ollon tills kuken ser ut som en rödbetssallad. Fuck them....fyfan vad jag hatar fittiga småtjuvar, jag skulle kunna köra upp en spikklubba i rövhålet på dem.

Försäkring? Yeah, right..finns inte ett försäkringsbolag som försäkrar instrument utanför hemmet utan en månadspremie på minst 500:- och en självrisk på halva beloppet. Fuck them.

Kul jävla jul..

On march the saints..

..ja, jag då. Jag har äntligen blivit aningen bättre i ryggen, efter fem dagars helvetiska kval, och kunde därför gå min morgonpromenad idag. Skönt som fan, Jedi Mind Tricks i lurarna och snor i näsan. Synd på isen bara, kommer liksom inte in det där sköna flytet när man är rädd för att ramla och bryta lårbenshalsen.

Ikväll är jag gräsänklig, då bli det actionfilm, hårdrock och kalsonguniform. Vi hörs!

Down - On March The Saints


Massa musik..

..jag är beroende av bra musik. Genre är oviktigt, jag gillar de flesta stilar. Rock, hiphop, reggae, ska, metal, punk, pop..you name it. Det finns många som dömer ut musik utan att ha gett den en ärlig chans, många rocksnubbar som sågar all hihop konsekvent, och vice versa. Fatta hur mycket de missar! Många dömer ut en skiva första gången de hör den, enligt mig kräver många av de bästa skivorna ett tiotal lyssningar innan de kommer till sin rätt.

De senaste dagarna har det varit mycket hiphop. Looptroop går som vanligt varmt i alla möjliga musikspelare, även en gammal favorit som beastie boys har slinkit ner. Nya intressanta akter (för mig) är Jedi Mindtricks, Lupe Fiasco och Immortal Technique. Fett bra.

Jedi Mind Tricks - Deathbed Doctrine



Lupe Fiasco - Daydreamin'



Immortal Technique - Point of no return



Alltime favourite är ändå Looptroop, och då helst de gamla grejerna. Modern day city symphony är fortfarande den fetaste svenska hiphopskivan. Texterna är helt fantastiska. Ya´ll wanna test me, you must be cp. I know that wasn't PC, politically correct to say, well neither is calling you gay. Lyx..här kommer låten.

Looptroop - Adrenaline Rush


Innehåller så många sköna lines så att det helt sjukt. My microphone is like shower-curtain, Reveals the naked truth, call me Promoe Perkins, A swedish psycho

Ja, vad ska man säga? Klockrent! Nästa inlägg blir det hårdare tongångar..hörs!

Sleepy..

Orka gå i skolan, ska vara där klockan nio på seminarium. Känns ovärt, skulle hellre ligga hemma och softa med Mikaela och käka sötlakrits. Ibland önskar jag att jag var mentally challenged utan ambitioner, nöjd med de elva fingrar och sex tår som gud gav mig. Jag skulle kunna sitta med benen i kors och titta på testbild. Fy fan vad soft.

Denna låt använde jag mig av för att vakna lite idag



Jag hör av mig i eftermiddag när jag är vaken//Haddam Sustain

Administratin' like a motherfucker up in here..

..jodu! Nu är bilen överskriven på svärmor, på det viset spar vi i runda slängar sextusen om året. Ringde runt som en skållad smålänning till landets alla föräkringsbolag och Volvia fick den stora äran att stå för kalaset om jag smaskar in våfflan i en merca. Så nu kan jag äntligen lägga pengarna på heroin istället, mycket roligare!



Anyhoo, idag har jag varit i skolan..social utredning måste skrivas, lämnas in och godkännas inom kort, så nu är det heltid som gäller. Jobbigt som fan, men snart är det jul, och det är ju som bekant nice! I år ska vi fira hemma hos syrran, David och Eddie. Mkt trevligt, så kul med barn på julen..ävern om Eddie blir lika glad för en banansmoothie som för en radiostyrd bil än så länge. Jag är mycket nyfiken på Mikaelas julklappar till mig, undrar om jag ska söva henne med ett ninjagrepp och gå och rota i garderoben?

Börjar bli riktigt trött på att vara fatig nu..det är så mycket roliga grejer jag vill göra och köpa. Jag vill åka utomlands för att få lite sol, jag vill ha en ny ride till trummorna, jag vill ha nya kläder, jag vill ha en massa grejer! Hoppas att extrajobbet kommer igång snart så att jag kan leva som en..ja, inte som en råtta iaf, men som en mellanstor gnagare iallafall!



Nu ska jag laga korv storganof, ska bli sjukligt gott. Är så hungrig så att mitt navelludd börjar se aptitligt ut, och då vet man att det är dags för krubb. En sak till bara, ni som läser denna blogg kan väl skriva en kommentar då och då, skulle vara kul att veta om det är någon som gillar det jag skriver. Skulle det vara så att ni hatar det jag skriver, så kan ni skriva det med. Vi syns i marchallens skugga. Amen.

You know it's christmas!

Tjena gott folk! Tänkte bjuda på en jullåt jag, Gabbe och Tjoffe spelade in i lördags. Den är till en tävling på P3, vinner vi så får vi spela i studion på julafton!

Låten skrevs, spelades in och mixades på sex timmar, men är ändå bra både låtmässigt och ljudmässigt. Texten skrev vi tillsammans, jag skrev versmusiken, gabbe brygga och refräng. Arrangerat av alla tillsammans. Sug på denna!!!



Captain Doghound - You Know It's Christmas

God jul!

Off we go..

------------------------Updatering 09:35----------------------

Kom hem från morgonpromenaden 09:02. Mycket vackert ute idag, ty här i Örebro har det snöat som en motherfucker. När jag stog och kliade mig och drack morgonkaffe innan promenaden så tittade jag ut genom fönstret och skådade ett vinterlandskap som skulle göra sig på ett julkort! Ja, med tanke på snömängden, 70-talskåken utanför mitt fönster och Örebro C är kanske inget motiv som skulle få Berta 68 vårar att lätta på spännet till portmonän, eller som old folks ibland säger..pungen! Sup wit dat? Pung..hmm...jag kommer helt osökt att tänka på den där skinnpåsen som hänger under penis och ser ledsen ut. Dock är båda gjorda av skinn och innehåller värdesaker, så det kanske är naturligt att kalla sin potrmonä för pung.

-En dosa ettan tack, och sen den här julmusten.
-Haruleg?
-*känner mig yngre än vanligt* Javisst!
-Det blir femtitvåofemti, kort eller kontant?
-Kontant tack, jag ska bara leta fram pungen.
-IIIHHHHHHH...security, we got a perv in sector four!

Anyhoo, det jag ville komma fram till med sluddrandet om julkort var att jag, som den ambitiösa jäveln jag är, tog med mig min kamera på min morgonpromenad. Jag tänkte att jag skulle ta lite fina bilder av ett snötäckt Wadköping och kanske en skön vy från bron över svartån. Mmmmmysigt! Tyvärr var det slut på batteri i kameran, och min mobil är liksom inte up to the task när det kommer till annat än fyllebilder. Så ni får nöja er med denna:



Örebro från svampen. Peace out, nu åker jag till skolan!
______________________________________________________________________________________

..ut i snö och rusk för min morgonpromenad. Idag ska jag lyssna på Sportlov för att kunna insupa the grim and frostbitten atmosphere..återkommer senare med en lägesrapport, nu ska jag klossa.



Hail the mighty Stavpentagram!

Long time no see..

Nu är det skärpning, igen..jag lovar! Jag skyller på kraven. Kraven? Ja, kraven. Jag upplever att vi i dagens samhälle har för många krav på oss, och dessa ställs inte sällan av oss själva. Jag själv ställer en mängd krav på mig själv i vardagen:
  • Jag måste spela musik oftare
  • Jag måste träna mer
  • Jag måste umgås mer aktivt med vänner, familj och sambo
  • Jag måste äta rätt
  • Jag måste sköta skolan
  • Jag måste tänka ekonomiskt
  • Jag måste blogga
  • Jag måste fixa jobb
  • Jag måste lyssna på ny musik
  • Jag måste gå och lägga mig i tid
  • Jag måste måste måste måste måste..hmm mås te mås-te..teparty för sjöfåglar imorgon klockan 16, ta med egen kopp och intressanta strandfynd.
Missförstå mig inte, av dessa saker är det ingen som jag inte vill göra, men det blir bara mycket ibland. Jag känner att jag vill ligga i soffan med Mela och kolla på scrubs...och ligga med Mela, i soffan. Ordlekar is my business, and business is good.



Utöver detta så har vi de krav som kommer utifrån, i mitt fall exempelvis
  • Betala skatt på den ynkliga inkomst jag uppbär utöver CSN
  • Betala räkningar
  • Föregå med gott exempel för yngre, förvirrade människor
  • Köpa saker
  • Köpa mer saker
  • Köpa rätt saker av rätt hycklarföretag
  • Svara i telefon
  • Raka mig
  • Tvätta mig
  • Använda deoderant och andra luktagottprodukter
  • Åka bil
  • Se glad ut
  • Skaffa jobb
  • Prata med telefonförsäljare
  • Tänka på pensionen
  • Skärpa mig
  • Inte skräpa ner
  • Köpa min sprit av staten
  • Inte köpa min sprit av någon annan än staten, och om jag gör det..skämmas!
  • Vara politiskt korrekt
Nu när vi ändå är inne på ämne PK så kan jag spy lite över detta fantastiskt skämmiga och fittiga nutidsfenomen. I skolan är alla så otroooooligt PK och har inte en enda åsikt som kan uppröra. Såklart vi ska förbjuda knark, visst ska vi jobba för jämställdhet på de mest otroliga ställen, alla brottslingar är stackars förvirrade små lamm som har kommit fel, alla som knullar småbarn är det synd om från början, ingen är bättre än någon på något, allt kan skyllas på samhället, blablablabla...

Det är vidrigt, det har gått så långt så att varje programledare i radio/tv ska vara en homosexuell adopterad invalid skåning..och stackars den som försynt påpekar att bara för att det är ok att vara alla ovanstående saker, för det är det..förutom skåning, så är det inte normalt! Normalt är det som är norm, genetiskt eller socialt...punkt slut. Normalt är det de flesta är..sug på ordet..normmmmmmm...nnnnnooooorrmmmm...visst känns det ganska vettigt egentligen? Med detta vill jag alltså inte säga att normalt är det bästa ur social synpunkt, en normbrytare kan föda ideér och utmana vår egen fyrkantiga värld  Men det förstås, säg det inte bland folk för då löper du risken att stäplas som icke-PK, och då blir man utesluten av popvänstern. Så släng på Le Tigre, på med palestinasjalen och kämpa för det som andra har sagt åt dig att tycka.



Jag har en kille i min klass, inga namn nämnda, som är antitesen till detta. Han proklamerar högljutt i klassrummet att pedofiler ska skjutas, mördare ska spärras in eller avrättas och att tjejer är tjejer och killar är killar. Jag uppskattar det, inte för att jag nödvändigtvis håller med om allt han säger, men för att han säger vad han tycker och inte vad han är tillsagd att tycka. Props till honom.

Jag pratar hellre med en blodröd Khemerkommunist eller en die hard.-tysknazze, det ger något i en konversation/diskussion, än att prata med en PK  Att sitta och hålla med  varandra i den stora klubben för inbördes beundran som den akademiska värden hittisl har visat sig vara ger mig ingenting. Fram för extrema åsikter och helt ogenomtänkta yttranden i stil med "trummisar är bandets manshora" eller "gitarrister knullar allt på minst två ben, inklusive bandets manshora".



Sådärja, nu blir jag nog stämplad som nazikommunistchauvinistreaktionäratniskåning.

Jaja, det är en dag imorgon också...till dess en väldigt polistiskt korrekt låt med en väldigt politiskt korrekt text av ett väldigt politiskt korrekt band: Anti Nowhere League - So What



RSS 2.0