Lista var det ja...

Just fan, Empo utmanade mig att fylla i en lista. Jag var en gång en man med principer, och hängde ej ut mig på nätet. Nu har jag ju gått med i Fejjan, så då kan jag likagärna mosa på under devisen "jag kan ändå inte sjunka lägre".

* Berätta 8 sanningar/vanor/ovanor om dig själv

1. Jag klarar oftast inte av kritik särskilt bra.
2. Jag har ingen självdiciplin..jag äter pizza istället!
3. Jag är en besserwisser av stora mått.
4. Jag fabricerar fakta för att vinna diskussioner.
5. Jag gillar att bestämma över alla.
6. Jag är uppfinningsrik och bra på att hitta nya lösningar på gamla problem.
7. Jag är enligt säkra källor väldigt snäll och omtänksam, trots alla mina ovanstående brister.
8. Jag skrattar mycket, bara åt roliga saker, inte time-out och buskis. Roliga saker är Ander och Måns, Monty Python, LIttle Brittain, Killing-gänget, folk somn gör sig illa samt mina egna skämt.

Jag utmanar Sandra, Carro, Honken, Mikaela och alla som känner att de inte fick tillräckligt med uppmärksamhet som barn och nu hänger ut sitt liv och sina tankar till allmän beskådning på nätet för att dölja tomhetyskänslan i livet.

Peace!!!

El mucho på gångo..

..sen är jag lat som en motherfucker också, så därför har bloggandet legat nere. Jag tänker inte ens lova att bättra mig. Lagade bromsarna fram på volvon i helgen, det var jobbigt och lite skämmigt. Jag ska förklara varför:

Jag och farsan fick efter lite trial and error bort bromsbeläggen fram, som var helt slut. Satte dit nya och tog en provtur. När vi stannade såg vi att det rykte som fan från vänster framhjul, så vi insåg att oket var paj. Jag brände in till biltema för att köpa ett nytt. När jag öppnade kartongen såg jag att det inte fanns några hål för att skruva fast oket i bilen. Upprörd ringde jag till farsan som inte trodde att det skulle funka. Jag köpte ändå oket, kan ju alltid lämna tillbaks skiten om det inte funkar. Kom hem och satte mig med farsan och stirrade på oket.

-Näe, vafan det här är ju fel.
-Ja, vad är det här för skit. Biltema sa ju att det skulle passa.
-Bilen är ju importerad, kanske har dom andra delar i Tyskland?
-Men den är ju byggd i Sverige.
-Säkert nån finne som har byggt om den!
-Ja, och bytt till delar från en gammal 740.

Ringde till Mikaelas släkting Stefan som är beryktat duktig med bilar. Han kom över, vi tog isär det gamla oket.

Stefan - Ja, men skruvhålen sitter ju i den andra delen, den som ni inte ska byta! Den med glidpinnarna.
Jag och farsan - *pinsam tystnad*

Detta ok hade vi alltså för några timmar sen skruvat av bilen, och tillbaka på bilen. Ändå fattade vi inte "hur fan det här jävla biltemaskitoket är byggt!"

Jag och farsan spekulerar:



Skämmigt som sagt!!!

Just nu bor jag och Älskling i G´s lägenhet, då våran är invaderad av målare hela veckan. Lite drygt då både jag och hon är sjuka. Vi har knappt vart utanför dörren på hela veckan, känns som ett paralell universe. Imorgon ska vi hem igen, oavsett om dom har lyckats få färg på väggarna eller inte.

Nu i helgen ska vi göra fint i lägenheten, och jag ska repa med två band. Björn ringde i veckan och frågade lite försynt om jag ville trumma i hans nya projekt.

Jag - Veteefan, har inte råd att pendla, men det vore kul
Björn- Ja, men vi kör distans. Bara repa för spelningar.
Jag - Det kan vi köra på
Björn - Bra, för vi har två spelningar nästa fredag!

Så nästa fredag ska jag först lira i Sala 19:00 på ett café, och sedan i Ludvika 00:00..stressigt men kul!

Nästa vecka blir det sura. Najs, hänga med mam och äta husmans!

Peace!!!!

Oh yeah..

..godkänt på salstentan. Very nice, trodde stenhårt på en omtenta i slutet av denna månad. Nu kan jag slappna av och koncentrera mig på hemtentan istället. Känns som att skolarbetet flyter på bra, att jag fattar det mesta och har en klar bild av vad det är jag håller på med. påååååsitiiiv...PÅÅÅÅSISTIV/Tysk data-dampunge.

Mycket nu.

Repa med HC-bandet ikväll, skriva hemtenta innan det. Måste även klämma in ett par avsnitt av Ally McBeal säsong 3.

Repa med nya bandet imorgon, popwhatever..mycket bra låtar, känns som att det kan vara värt att satsa. Skriva hemtenta innan det. Visit av mor & far som kommer hem från Indien imorgon, och ska hämta hundstackaren.

Mycket då

Igår var det Mikaelas födelsedag. Jag lagade mat, gav fina saker och senare på eftermiddagen kom svärföräldrar + Mikaelas syster med respektive hit på överaskningsvisit. Trevligt.

I helgen var vi hemma i Surahammar. Vi passade på att ta en vända på krogen tillsammans med syster. Mycket trevligt. Klämde även in filmkväll och en massa snöskottande.

Nu ska jag verkligen skriva den där tentan...

Utmanad..

..av min älskade att fylla i den här listan, så trots bakfylla och allmän trötthet så gör jag det!


Tre saker jag inte kan vara utan: Tre saker är lite för lite..Mikaela, vänner och familj samt musik. Bubblare är ettans lössnus, tjeckisk öl, simpsons och trummor.

Tre saker jag ångrar: Att jag inte började spela trummor tidigare, många av mina mindre genomtänkta handlingar på fyllan och andra saker jag inte tänker ta upp här.
 
Tre saker som gör mig glad: Mikaela, att spela trummor och sommar.
 
Tre saker som gör mig arg: När det inte går bra att stämma trummor, motvind och seghuvuden i trafiken. Ja, och krig, svält och annat PK-tjafs.
 
Tre människor jag beundrar: John Bonham, Stephen King och Salvador Dali.
 
Tre saker jag skulle vilja göra: Tatuera mig mycket mer, köpa nya trummor och resa mycket.
 
Tre maträtter eller ingredienser jag gillar i köket: Korv, Sambal Oelek och soya.
 
Tre tv program jag ser: Det får nog bli tv-serier här, så Oz, Scrubs och Simpsons.

Tre drömmar jag har  i livet: Att kunna livnära mig på musik, leva med Mikaela hela livet samt att göra så många människor som möjligt lite gladare.

Tre saker på önskelistan: Totalt världsherravälde, egen orcharmé och att Estrella tar tillbaka barbequechipsen i lila påse.

Flow..

..är en grym känsla, särskilt bakom ett nystämt, nyuppställt tyskbyggt kvalitetstrumset av skandinavisk björk. Ja, mitt kit alltså. Kom nyss hem från replokalen, och mår sjukt bra tack vare detta mystiska flow. Ni vet vad jag menar, när det känns som att allt går riktigt bra och som att man inte kan göra fel.

Idag var min backbeat fetare än Don Vito, min pocket djupare än marianergraven och mitt sväng värre än en politiker i valtider. Jag spelade med hela kroppen och hela själen, la ner hela min existens i varje slag och slog nästan ner virveln genom golvet. Sjukt bra!



Hoppas det håller i sig till boxningsträningen ikväll, då lever säcken farligt!

Peace!

Sunday bloody sunday...

...eller snarare söndag, sköna söndag. Dagen hittils i punktform:

  • Vaknade efter tio
  • Snackade med syrran i telefon
  • Slösurfade
  • Väckte Mikaela
  • Gick långpromenad med lånehunden
  • Käkade frulle och kollade på vänner
  • Slösurfade
  • Städade lite
  • Bestämde mig för att blogga lite.
Så nu sitter jag här. På promenaden i morse gick vi runt i ett område där vi inte har gått så mycket förut. Såg sjukt mycket snygga hus, och en rolig frisör/hudterapeutsalong. Sug på det här:



Konstpaus

Konstpaus


Vad fan är det för fel på folk? Salong Hudfliken...my god. Vad sägs om viktminskningsgymmet Fettvecket eller Groomingsalongen Könshåret. Hahaha..fyfan, skulle gett vad som helst för att få vara med på brainstormingen som ledde fram till namnvalet. Tänkbart scenario:

-Men vad sägs om "Salong Smooth", len hud liksom...
-Nänä, det känns alldeles för amerikaniserat..jag tänker mer något på svenska som har med hud att göra, och känns fräscht.
-Hmm, jag förstår vad du menar. Vad sägs om Salong Silkeslen?
-Men förfan! Folk kommer ju inte fatta vad vi håller på med! Nej, det måste vara rakt på sak, ett namn som folk direkt assoscierar med hudvård..
-Ja, vad sägs om..
-Håll käften, du har förbrukat din rätt att komma med förslag..salong smooth..jag säger då det! Nej, nu har jag det! Salong Hudfliken. Fräscht, rakt på sak och lite småkul!


Hahaha...jag säger då det!

Nu ska jag pipa ner till replokalen och ge mina trummor en dos av the Johnlove.

 In i dimman.


Gårdagens finöl. Baron Trenck, tjeckisk lyx.

RSS 2.0