Springtime!

Yes I, brethrend and sistrend. I and I salute springtime. All give thanks and praise to di allmighty emprah Hallie Sellasie I!!!!

Nerå, men visst fan är det skönt att det äntligen är vår? Kände mig tvungen att leta på mina solbrillor. De låg på det mest logiska stället, i skåpet ovanför spisen. Stekflottet satt som berg, men nu är de så freshfresh och så cleanclean!



Fit for a king, I tells ya!!!

Dessa glajjor och jag har, som man säger, history. Vi går way back, och de har ackompanjerat mig på ett antal resor. Inhandlades på H & M till det facila priset av 60 :- inför Egyptenresan 2005, och har sedan dess även varit med i London, Turkiet, Grekland (x 2) och Thailand. Beresta jävlar, dessa Hugo Boss-kopior.

Vi hade ett brejk förra sommaren, då jag fick en liten mid-life crisis och köpte ett par mer traditionella pilotisar på Indiska, men dessa ramlade i småbitar efter en blöt kväll, och vi hittade tillbaka till varandra, brickorna och jag. Nu är vårt förhållande starkare än någonsin, och idag tänker jag premiära dem för säsongen!

VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!!! Motherfucker, det är verkligen vår...det spritter i hela jävla kroppen på mig, och därför ska vi nu lyssna på två obligatoriska vårlåtar. Först ut är the classic, the vårlåt om man så vill. Peps Fuckin Persson och Blodsband....OH BOY!!!!



Haschdimman ligger tät!

Numero två. En classic before it hits the plastic, föratt citera upphovsmännen. Looptroop the terrorist group - Feel so good.



Fetaste flashbacksen från festande med Mobilettvänner. Alle, Honken, Calle B mfl...fyfan vad kul det var! Vi måste hooka upp någon dag i sommar!!

Jäjä, peace out, nu ska jag snart dra och rigga skiten för gig ikväll.

It's been a while...

...men jag har haft fullt upp. Tenta, demoinspelning, spelningar, arbetsintervjuer, repa...ja ni hör ju. Jag har inte tänkt att detta ska bli ngt längre inlägg men jag såg en grej i aftonhoran som jag kände förtjänade en kommentar.

Klicka inte en, först kör vi gissningsleken. En man har sagt dessa saker om kvinnor på en datingsida:

"Jättetråkig ser du ut. Du får nog köpa sex"

"Du ser ju helt missbildad ut. Sitter du i rullstol eller?"


Han förklarar sitt beteende såhär:

Själv ska X i dag vara ångerfull och enligt Smålandsposten förklarar han sitt beteende med att han var berusad när han chattade.

– Det är dumt och beklagligt och ynkligt alltihop, säger han till Smålandsposten.

X uppger att han vid tillfället var utarbetad och drack vin för att kunna slappna av kvällstid. Han säger också att han nu "har lugnat ner sig".

Nu kör vi, gissa yrket!

A) Grävmaskinist
B)Kommunalpolitiker
C)Präst

*Rösträkning*

Scrolla ner för svar..





































Präst...bet ya didn't see that one coming

RSS 2.0