Nailed it..

..hemtentan alltså. Nu är det dags att börja oroa sig för salstentan nästa tisdag. Kvantitativ metod, och jag har inte läst ett skit..skärpning erfodras! Imorgon är det jag som börjar plugga, strukturerat och diciplinerat. Men det är imorgon det, än så länge är jag en man med fritid som skall spenderas. Härav nattkröksbloggandet och okynnessurfandet.

Telefonflåsare eller fönstertittare? Tänk om dessa var dina enda alternativ som framtida sysselsättning, vad skulle du då välja? Telefonflåsare - ringa hem till valfri person och stöna i luren tills samtalet bryts. Ingen risk för upptäckt (du kör givetvis ett oreggat kontantkort som alla fräna gangsters), du kan jobba hemifrån och slipper regn och rusk. Gott så, tänker ni nu, det låter som the lesser of two evils. Du behöver inte konfronteras med live and kicking människor. Fint tänkt av dig, säger jag, men tänk på dig själv! Hur mycket får du ut av att flåsa till folk. Du kommer att gå under av tristess, dessutom är du sjuk i huvudet...det är alla flåsare. Äckel! Tänk på alla stackare som kommer att få telefonfobi och larmhysteri. Du kommer att generera inkomst till the bottom feeders - larmbolagen som slår mynt av folks rädslor. Ditt as!

Fönstertittare - spana in i människors privata bostäder. Kvällsarbete, då du behöver skydd av mörkret. Du får alltså sovmorgon - ett stort plus. Dock kan arbetstiderna uppfattas som obekväma, för att inte tala om alla fester du kommer att missa, samt helvetet med att programmera DVD´n för inspelning när det vankas Let´s Dance. Risken för upptäckt är långt större än för en flåsare, men betänk de syner du kommer att få se. Familjemiddagar, av- och påklädning, sex, våldsamheter, lek och stoj, rörande scener med bebisar som tar sina första steg i hemmets lugna vrå samt en hel del andra smaskigheter. Visst, du kanske åker på stryk av en upprörd tvåbarnspappa som inte vill ha publik när han drar en runk medans familjen sussar, men du får leva! Du får öppna dina sinnen och bada i en veritabel flod av intryck. Fönstertittare! Din framtida karriär. Visst låter det mysigt, Well, I got some news, du är lika sjuk du...fyfan.



VS.



Ja, sånt här kan man ju sysselsätta sig med.

Tack och hej!

Kommentarer
Postat av: Mela

Du är rolig...

2009-03-17 @ 21:15:16
URL: http://kanelaa.blogg.se/

Speak up, fool!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0