Saturday night live..

..direkt från köket på Gustavsgatan. Sitter här och bara njuter av livet, sådär som man kan göra när man är ledig, har en skön blandning av tyska och tjeckiska öl i kylen, en masaman-curry som puttrar på spisen, en DVD-box med Vänner säsong fyra i hyllan och en sjukt het blondin i soffan. This is the good life, Stimpy.

I morse när jag och Mikaela var ute och promenerade med lånehunden så gick vi förbi porrbutiken på Holmen. Osökt började vi diskutera fenomenet dildopartyn. Tjejer som träffas hemma hos en i gänget över ett glas vin och låter en inbjuden försäljare visa upp sitt sortiment av löskukar samtidigt som de lyssnar på senaste Norah Jones-skivan. Ungefär som ett Tupperwareparty med lite edge, och helt socialt accepterat.

Låt oss göra ett par små ändingar av historien/scenariot. En lägenhet, fyra-fem killar som sitter och dricker öl och lyssnar på Motörhead och låter en inbjuden försäljare visa upp sitt sortiment avv lösfittor. "Ja, grabbar, här har vi flaggskeppet, the motherload, lösfittornas drottning - the black hole, svarta hålet! Med turbokramare och genuint människohår ger denna lösfitta en upplevelse som garanterat kommer att krama ur sista droppen. Den är självrengörande, och skulle ni verkligen klada till det så tål den maskindisk. 499 spänn, men då slänger jag med en prostatastimulerare och en porrfilm med girl-on-girl action".

Inte riktigt lika "mysigt", "roligt" och "spännande". Mer "snuskigt", "sorgligt" och "perverst". Sug på den lilla sociala funderaren, genusvetenskapsstudenter.



VS



Lejter...

Kommentarer
Postat av: Mela

hahahahaha, du är rolig. Dessutom har du ju faktiskt en poäng där! Upp till kamp!

2009-01-31 @ 19:36:48
URL: http://kanelaa.blogg.se/
Postat av: Carro

nu så!

2009-01-31 @ 22:21:44
Postat av: Carro

hahahahahahahaha!! vad får du allt ifrån jonte!

2009-01-31 @ 22:23:21
Postat av: sandra

haha! åh va snäll du är john...ska leta fram lite bilder:) osäker på om jag törs lämna ut lösenordet bara...:)

2009-02-01 @ 10:30:04
Postat av: carro

john kan du fixa min blogg också?

2009-02-01 @ 14:26:49

Speak up, fool!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0