Aftonhoran..

..skriver om att pundaren Sanna Bråding har rakat huvudet..som en nystart. Please...hur fan kan en tidning med så pass stort genomslag välja att skriva om Sanna Brådings bergenbelsenlookalikeförsök. Jo, för att majoriteten av alla människor har som en effekt av medias "nöjes"-rapportering blivit lallande dårae som måste matas med skräpnyheter, reportage om trasiga individer och mänskligt lidande för att hållas i schack i soffan med ena handen på kuken och andra i närborren. Mänslkigheten är påväg att gå åt helvete. Jag läser hellre Veckans Nu, dom hymlar inte med sin journalistik och dess syfte. Aftionhoran låtsas vara en nyhetstidning, men sanningen är att deras nyhetsrapportering är utfyllnad mellan skitartiklarna om bögnegerdvärgar som finner sig själva med hjälp av Kicki Danielsson och Pigge Vafanhanheter, tillsammans i en stor ormgrop på bästa sändningstid i fyran. Vidare skriver dom idag om Lustfylld pinuppa eller homodjur? Här är veckans udda i stan.Fyfan, jag spyr i min egen mun, gurglar och sväljer tillsammans med snor, och det sjuka är att det smakar bättre än aftonhorans tramsjournalistik.



Auf wiedersehen!

Kommentarer
Postat av: Mela

ojoj. du skräder inte orden älskling!

2008-11-05 @ 13:21:03
Postat av: G

Mmmmm....Milkshake.

2008-11-10 @ 21:42:17
Postat av: Empo

Haha, du borde ju veta att när det gäller mig så kan man inte se Hellacopters för många gånger ;)

Nä, men det var skitbra! Sorligt som fan dock, men det var sjukt bra.

Shit, det låter som sånt där som man inte kan bli riktigt klok på och som varken är rätt eller fel, utan allt är tolkningar.

Jag har skrivit om brons- och järnålder nu, och bland annat jorbruk. Det var en rätt liten hemtenta, tre småuppgifter bara. Nu har vi börjat med Global arkeologi, det ska bli riktigt kul faktiskt!

När kommer du till Sura nästa gång då?

2008-11-11 @ 19:30:08
URL: http://hempo.blogspot.com

Speak up, fool!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0