Tvådagars..

Ja, i helgen har som sagt min goda vän Manne varit här och hälsat på. Tillsammans har vi druckit ett mindre bryggeri, så nu mår vi som vi förtjänar! Det har varit riktigt roligt iallafall, så det känns värt att må piss.

Idag styr jag och Tompa kosan mot Den Kungliga Hufvudstaden för att se Slayer göra sönder scenen tillsammans med Mastodon. Det ska bli sjukt kul, pirrar lite i mellangärdet när jag tänker på det...ooops det där lät gay.

Börjar bli riktigt hungrig nu, och det finns ju bara ett alternativ när man är bakis, och det är skräpmat. Snart kommer Manne ut ur duschen, så då kan vi diskutera vilken inrättning som ska få äran att servera oss idag. I helgen har vi ätit på Sibylla tre gånger..haha, tjockisvarning, men det är ju så sjukt gottt. Spöar alla dessa amerikanska kedjor med hästlängder. En superstar med ost är ju en riktig höjders.

Manne blev kompis med två afrikaner i fredags när vi var på björnstugan. Manne var fullare än alla, och satt och frågade afrikanerna vilket land de kom från. De svarade säkert tio ggr, men eftersom Manne hade supit bort närminnet så orkade de inte upprepa sig mer, utan nöjde sig med att säga att de kom från afrika...haha.

Mikaela följde med ut i fredags, big up womaan, och det var jätteroligt att ha henne med..she cracks me up, my honey.

Gabbe har gjort en stark insats i helgen även han, så han förtjänar en eloge! Dock så följer han inte med på Slayer idag, något som tyder på att han antingen är sinnessjuk på ett vis som i vanliga fall leder till tvångströja, eller att han är en stor vashjinn :-)

Jäjä, nu ska jag dricka tio liter vatten...smell you later!!

Kommentarer

Speak up, fool!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0