sondag-tisdag

I sondags hade vi seminarium med Lakshmi pa hennes skola. Vi diskuterade veckan som hade varit och aven lite planering for avfarden till Mumbai och Thane (forort till Mumbai). Vi aker nasta tisdag, och efter var vistelse dar sa ar det redan dags for semester. Jag, Carro och nagra andra i gruppen ska aka till Kerala forst, och sedan ta Goa pa hemvagen mot slutet av semestern. Tiden gar sjukt fort!

Igar borjade vi var vecka pa Muktangan Mitra, ett hem for missbrukare av olika slag. Stallet ar jattefint och ger ett mycket seriost intryck. De jobbar utifran 12-stegsprogrammet, Rational Emotive Behavioral therapy, familjeterapi och en massa annat. Igar hade vi tva forelasningar med fd missbrukare, bada av brown sugar heroin och alkohol. Efter det hade vi "interaction with after-care friends", personer som hade valt att stanna efter den forsta behandlingen, da de inte kande sig redo att ga ut i samhallet igen.

Igar kom aven tva av de indiska studenterna som guidade oss forsta veckan forbi och halsade pa. En av killarna spelar lite gitarr, och jag namnde for honom att jag kanske skule fa problem att ta med mig guran hem pa flyget, sa han var sugen pa att kopa den. Vore ju ett smidigt satt att losa det problemet

Idag hade vi en introduktionsforelasning om sjalva centret och deras arbete, sen fick vi se en film om HIV/AIDS. Filmen va producerad for att informera manniskor i Indien om sjukdomen, da det ofta ar bristen pa kunskap som skapar problemen. Det var aven en grupp japanska studenter med oss idag, mycket oklart vad de hade att gora pa ett missbrukscenter, men det fanns sakert nagon anledning.

Nu har vi nyss kommit hem, och jag ska snart ga upp till lagenheten och vila en stund. Schemat ar verkligen pressat, vi "jobbar" just nu sju dagar i veckan

Kommentarer
Postat av: Mela

Älskar dig!

2010-02-09 @ 22:15:40
Postat av: John

Alskar dig med pullan!

2010-02-12 @ 13:29:17

Speak up, fool!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0