Money money money

Att betala räkningar är nog det absolut tråkigaste jag vet. Hur kul är det att betala för el, telefon, bredband och andra "osynliga" saker som man är beroende av för att kunna leva ett modernt liv i detta Babylon? Mammon styr oss alla med järnhand, genom samhällets uppbyggnad tvingas vi till konsumtion för att inte bli utstötta. Kort sagt, kapitalismen har sina baksidor. Många forskare är dessutom överens om att kapitalismen i samhället förr eller senare kommer att tvinga fram kommunism. "Jävla rödingar" tänker ni nu. "Ve och fasa, ska dessa bolsjeviker beröva oss vårat välfärdssamhälle?". On the contrary. Som Count Grishnak, black metal-legendaren med båda kyrkor och liv på sitt samvete säger; "tyvärr så är riktig kommunism jävligt bra för människor",



Kommunism som vi känner den är inget annat än en form av fascism där de rika skor sig på de svaga, detta är historien proppfull med exempel på. Riktig kommunism, eller marxism, är däremot för jämställdhet, antikapitalism och välfärd. Dagen kommer att komma, då detta är det enda alternativet. Kapitalismen profiterar på de svaga och monterar sakta men säkert ner välfärdssamhället genom att sälja ut statliga bolag och dräneringar av vårdsystem. Moderaternas styre har gjort det dåliga sämre och det hårda hårdare. Vi är påväg mot ett individualistiskt samhälle, kallt och rått. Så jag antar att Grishnack appåderar utvecklingen.

Jäjä, nuff with the political ranting.

Sista lediga dagen innan jobbet börjar igen. Hoppas på en lugn start på veckan med mycket kafferaster och långa luncher. Industriarbete har sina fördelar ändå. Här kommer en klassiker till alla knegare som dag efter dag drar på sig blåstället och producerar Sverige in i Mammons famnar och höjer chefens feta lön.



Skolan lockar lite nu..brainfood!

Kommentarer

Speak up, fool!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0